mimis Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Kάτι άλλο, μπορώ να ''ξυλώσω'' τον 5θέσιο και να βάλω (με παντέτα βέβαια) ενα toggle switch 3-way ή δεν αξίζει;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Μπορείς αλλά γιατί να το κάνεις; Ύπάρχουν και διακόπτες στυλ πενταθέσιοι αλλά με μόνο τρεις θέσεις. Ή μπορείς να καλωδιώσεις τον πενταθέσιο κατάλληλα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mimis Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Ύπάρχουν και διακόπτες στυλ πενταθέσιοι αλλά με μόνο τρεις θέσεις. Αύτο το ξέρω αλλά μου αρέσει περισσοτερο το toggle. Exεις καμία ιδέα πως να το κάνω αν αξίζει :? :?: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Θα πρέπει να τρυπήσεις το ξύλο στο σημείο που θα μπεί ο toggle, και γύρω από αυτόν θα πρέπει να βάλεις κάτι για να μήν φαίνεται η ... χαραμάδα από τον παλιό διακόπτη που θα εξέχει. Κάτι σαν και αυτό δηλαδή που έχουν οι Gibson: Δεν αξίζει πιστεύω. Με τον πενταθέσιο έχεις πολύ περισσότερες ηχητικές επιλογές (σπλιταρίσματα κλπ) LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mimis Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 (σπλιταρίσματα κλπ) Τα οποία και δεν μου αρέσουν :lol: Οκ thanx god Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Δεν είμαι θεός, τα χουμε πει αυτά. :D LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mimis Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Nai, αλλά με τις βίδες τι κάνω;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Ποιές βίδες; O toggle δεν έχει βίδες, παξιμάδι έχει. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mimis Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Δεν είμαι θεός' date=' τα χουμε πει αυτά. :D[/quote'] Ελά ρε κάτι μας είπες :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mimis Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2007 Ποιές βίδες; O toggle δεν έχει βίδες' date=' παξιμάδι έχει.[/quote'] Οι βίδες απο το προηγούμενο switch :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση