odis13 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2009 Κατι παει στραβα...χτες τα πηγα ολα οne by one και δουλευαν. Και οταν το εβαλα ανοιγανε...τωρα οντως εχει προβλημα. Παντως δεν ειναι το H404 -Not found, κατι αλλο γινεται...μακαρι να στρωσει, το φωτογραφικο υλικο ηταν χρησιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2009 Κι εδώ είχα κάνει ένα φωτορομάντζο για τη συναρμολόγηση μιας strat. (Καλή κιθάρα έχει βγει αυτή.... παω να ρίξω 2 πενιές) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2009 Κι εδώ είχα κάνει ένα φωτορομάντζο για τη συναρμολόγηση μιας strat. και το ψαχνα... βίβλος, όχι ποστ! ;) one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Toutou Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 Μια ερώτηση προς Superfunk ή όποιον άλλο γνωρίζει: Η ατσάλινη πλάκα που λες στον bridge μαγνήτη πρέπει να είναι γειωμένη ή ελεύθερη; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2010 Κανονικα πρεπει να ειναι γειωμενη,εγω ομως ποτε μου δεν την εχω γειωσει χωρις κανενα προβλημα ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jks4050 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2011 Πολυ καλο άρθρο και μολις το ανακαλυψα. Μπραβο στον SF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση