marathon Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 "αν λες το ακριβο κιτ της καρβιν το εχω βρει σε γαλλικο cyberstore 499 ευρω.αυτο με το wilkinson kai την εβενενια ταστιερα!πες μου αν θελεις λινκ" Φίλε vagabond που είναι το link οεο???? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Αν όμως το σκεφτούμε λογικά στο τέλος θα κλείσουν όλα τα κιθαρομάγαζα... Όχι όλα, μόνο αυτά που είναι για το πέος. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Ε αυτά να κλείσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Jasemeister ποιές είναι οι εναλλακτικές? Όλες αυτές που συζητάμε εδώ και τόσο καιρό σε όλο το forum, προφανές δεν είναι; Δεν είπε κανένας ότι όλα τα ελληνικά μαγαζιά είναι χάλια. Εγώ π.χ. από Τρίμη, ενώ ξεκίνησα με χείριστες εντυπώσεις πριν 10 χρόνια, είναι από τα μαγαζιά που τώρα προτιμώ να πηγαίνω όταν είμαι κέντρο ή αν θέλω κάτι που το έχει (ναι ακόμα και αν το έχει ο Θωμάς). Είμαι υπέρ της στήριξης της εγχώριας αγοράς (είναι τραγικό να φεύγουν τόσα λεφτά από την Ελλάδα όταν τα έχουμε ανάγκη), αλλά ΔΕΝ γίνεται να πληρώνει ο καταναλωτής παράλογες τιμές για ελεεινές υπηρεσίες και ποικιλία μαζί με την παντελή έλλειψη σεβασμού που φτάνει μέχρι το σημείο του χλευασμού πολλές φορές. Καλύτερα να κλείσουν τέτοια μαγαζιά παρά να τα συντηρούμε. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2007 Μα εννοείται οτι ΔΕΝ πρέπει να πληρώμουμε παράλογες τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση