Alex-is Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2007 Γεια κ χαρα κ παλι! Εχει κανεις να προτεινει καμια "πατεντα" για να λυσω το εξης μου "προβλημα"? Εχω μονιτορ τα TASCAM vlx5 (που εχουν απο ενα διακοπτη on/off το καθενα. Οταν γραφω φωνες, θελω με καποιο τροπο να τα κανω mute (καθως γραφεται η φωνη απτον τραγουδιστη του γρουπ μου πχ, ο οποιος φοραει ακουστικα κ μονο αυτος ακουει τη μουσικη) και μολις γραφεται κατι να ανοιγω παλι τα monitor χωρις να ψαχνω το διακοπτακι πισω τους μια στο ενα κ μια στο αλλο, για να ακουω κ εγω πως γραφτηκε οτι γραφτηκε, και χωρις να βγαζει ο τραγουδιστης τα ακουστικα για να ακουσω εγω στα γρηγορα, κ μετα να του τα ξαναδινω να ξαναγραψουμε (οταν βαριεμαι να ανοιγω/κλεινω τα monitor. Καμια συμβουλη? www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2007 Πρώτα πήγαινε και πάρε αυτό http://www.behringer.com/HA4700/index.cfm?lang=ENG το οποίο θα σου δώσει 4 εξόδους ακουστικών ώστε να ακούς και εσύ ταυτόχρονα. Την έξοδο για τα ηχεία θα την κλήσεις από την κονσόλα σου (έχεις, δεν έχεις ; ) ή από το audio interface, αν αυτό σου δίνει τουλάχιστον 2 στέρεο ή 4 μονό εξόδους. Από την άλλη, μπορείς την έξοδο να την δώσεις στο HA4700 και από εκεί στα monitors, και να κλείνεις την ένταση στο κανάλι που τα έχεις βάλει, ενώ συνεχίζεις να ακούς από τα ακουστικά. Καλημέρα, και ελπίζω να βοήθησα. ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex-is Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2007 ΧΕχε Η αληθεια ειναι οτι δεν πολυκαταλαβα! Ειμαι με καρτα ηχου Soyndblaster Audigy 4. Ισχυουν τα παραπανω? www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex-is Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2007 Κονσολα δεν εχω, τα ηχεια ειναι συνδεδεμενα στο κλασικο outpout (mini jack) που εχει η καρτα ηχου www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2007 Στις περισσότερες κάρτες υπάρχει επιλογη απο το control panel τους να κανεις MUTE MONITORING...Αν υπάρχει και στην δικιά σου είσαι κυριλέ... Αλλιώς μπορείς να πάρεις κάποιον προενισχυτή ακουστικών (υπάρχουν και πιο φθηνοί απο τον παραπανω) και να κάνεις την δουλειά σου με ακουστικά πλέον... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2007 Εχω μονιτορ τα TASCAM vlx5 (που εχουν απο ενα διακοπτη on/off το καθενα.Οταν γραφω φωνες' date=' θελω με καποιο τροπο να τα κανω mute (καθως γραφεται η φωνη απτον τραγουδιστη του γρουπ μου πχ, ο οποιος φοραει ακουστικα κ μονο αυτος ακουει τη μουσικη) και μολις γραφεται κατι να ανοιγω παλι τα monitor χωρις να ψαχνω το διακοπτακι πισω τους μια στο ενα κ μια στο αλλο, για να ακουω κ εγω πως γραφτηκε οτι γραφτηκε, και χωρις να βγαζει ο τραγουδιστης τα ακουστικα για να ακουσω εγω στα γρηγορα, κ μετα να του τα ξαναδινω να ξαναγραψουμε (οταν βαριεμαι να ανοιγω/κλεινω τα monitor.[/quote'] Εν ολίγοις, θελεις να ελεγχεις ευκολα το volume των μονιτορ σου...ασχετο αλλά τυχαινει να εχουμε τα ιδια μονιτορ... Μπορείς να παρεις και μια μικρή κονσολίτσα (αυτό έκανα εγω τουλαχιστον http://www.soundcraft.com/product_sheet.asp?product_id=121 )...οπότε συνδεσεις καρτα ήχου--->κονσόλα---->μόνιτορ... Βαζεις παλι αρχικά ενταση π.χ. 85% στα μονιτορς (και δεν ξανασχολεισαι)και μετα παιζεις με το volume της κονσολίτσας σου... Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex-is Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2007 Nem000 thanx very much. Βρηκα το μαγικο κουμπακι στο Audio Console της καρτας ηχου. Thanx again! www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση