Alex-is Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Ρε παιδια σκεφτομαι να παρω μια ESP Eclipse, αποτι ωλεπω στον thomann εχει τις Ι και στο σιτε της ESP τις eclipse II. Γνωμη κανεις, για τα συγκεκριμενα μοντελα? Για metal, rock τη θελω www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Τελικά θες την Ι ή την ΙΙ;; Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex-is Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Δεν ξερω τι διαφορες εχουν, επειδη λεω για thomann μαλλον αυτην http://www.thomann.de/gr/esp_eclipse1ctm_paul_landers.htm www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 +1 www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Πάντως για το είδος σου είναι κορυφαία κιθάρα...Μπορεί με κιθαρες να μην είμαι και ο πλέον σχετικός αλλά την εν λόγω κιθάρα την έχουν άπειροι metal κιθαρίστες σήμερα...και αυτό νομίζω λέει πολλά...Κάποιος την έχει εδώ πάντως για να σου πει περισσότερα... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Αυτή που λες παραπάνω είναι κάποιο signature μοντέλο. Ο θομαν δεν κάνει σαφές τι διαφορές έχει η Ι με τη ΙΙ. Απ'όσο ξέρω πάντως η eclipse II που προορίζεται για ευρωπαική και αμερικάνικη αγορά έχει 2 ποτενσιόμετρα vol και 1 tone, ενώ αυτές που έχει ο θόμαν έχουν 2 και 2 αντίστοιχα. Υποθέτω οτι είναι κάποιες εκδόσεις για την ιαπωνική αγορά. Στο γιαπωνέζικο site της ESP πάντως δεν έχει καθόλου την eclipse... ¶ντε βγάλε άκρη τώρα... :roll: :roll: :? :? :roll: Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2007 http://www.thomann.de/gr/esp_eclipse_ii_qm_acsb.htm ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2007 Παιδιά εμένα με έψησε και αυτή πάντως http://www.thomann.de/gr/esp_ltd_ec1000_stbc.htm Έχει αυτήν την πατέντα Earvana nut που τι θεωρώ πολύ + !! :D :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2007 Tι 'ναι αυτό το ιρβάνα νατ πάλι ωρέ τζάνικ, για ξέρνα τα όλα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2007 "The Earvana nut makes the guitar play in tune at all locations on the fretboard!" Κάποια πατέντα έχουν κάνει στο nut,που μάλλον θα μπορείς και να το ρυθμίζεις για να ακούγονται όλες οι νότες του κουρδισμένου ξύλου σου κουρδισμένες (και έλεγα τόσο καιρό γιατί ακούγομαι πάντα τόσο φάλτσος???:lol::lol::lol::lol:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση