jmone Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 αντε και με τα υπόλοιπα θα πάρω και εγώ 3 roadking να το παίζω petrucci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: θέλω και 3 τρομάρα μου ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 .....Σωστόοοοος....έστειλα..........αλλά μου δώσατε και μία ιδέα....4302...μαζευτήκαμε....βάλτε όλοι απο ένα ευρώ να πάρω ένα γκιμπσόνι... :roll: λοιπόν gibson παίρνεις και με 2000Ε πχ....Φέρε τα υπόλοιπα να πάρω κανα rickenbacker να γουστάρω....¶ντε ρε κουνηθείτε!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μήτσε πόσα έχουν στείλει μέχρι τώρα;; ...δύο....οχι φταλέ....αυτά που είναι κάτω απο τον π@#$ο..... :cry: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 αχάριστοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τον πόνο ενός αληθινού καλλιτέχνη ΥΓ το ένα το έστειλα εγώ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 αχάριστοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τον πόνο ενός αληθινού καλλιτέχνη ΥΓ το ένα το έστειλα εγώ α..... το στραγάλι ήτανε δικό σου τζωνίδι ??? :lol: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Και το άλλο εγώ.... Τι θα γίνει ρε;;;; Με τα δικά μας λεφτά θα τη βγάλουμε;;;;; ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 αχάριστοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τον πόνο ενός αληθινού καλλιτέχνη ΥΓ το ένα το έστειλα εγώ α..... το στραγάλι ήτανε δικό σου τζωνίδι ??? :lol: ναι ρε στο έστειλα σε σμίκρυνση γιατί σε κανονικό μέγεθος δεν θα χώραγε στο σπίτι :lol: :lol: :lol: :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 αχάριστοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τον πόνο ενός αληθινού καλλιτέχνη ΥΓ το ένα το έστειλα εγώ α..... το στραγάλι ήτανε δικό σου τζωνίδι ??? :lol: ναι ρε στο έστειλα σε σμίκρυνση γιατί σε κανονικό μέγεθος δεν θα χώραγε στο σπίτι :lol: :lol: :lol: :lol: Παιχταραααααααααά μου......... σε θέεεελωωωωωω :lol: :lol: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση