nio16 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 αλλάξτε λίγο πληκτρολόγι α , πιάστε τα κινητά σας και στείλτε κανένα sms για τον Τηλεμαραθών ιο .Αξίζει :wink: :wink: :wink: ΕΛΠΙΔΑ στο 1919. ALOHAAAAAAAAAA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 μαζί σου nio16 άντε ρε ρεμάλια τόσα και τόσα δίνετε για όργανα ενισχυτές κτλ δώστε και κάτι από κει μεριά ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasis Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 αν μου εγγυοταν καποιος οτι ειναι για τα παιδια και οχι για τον αρναουτογλου..... θα εστελνα............ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nio16 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 ΛΑΘΟΣ .- ALOHAAAAAAAAAA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RoPe Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 μαλλον πλακα εκανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 .....Σωστόοοοος....έστειλα..... .....αλλά μου δώσατε και μία ιδέα....4302...μαζευτήκαμε....βάλτε όλοι απο ένα ευρώ να πάρω ένα γκιμπσόνι... :roll: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Μήτσο δεν το 'χω σε ροζουλί-μπαρμπι, κοίτα αν σου κάνει αυτή να την στείλω με περιστέρι: LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 ....καρπουζέ.....μαντολίνο θυμίζει αλλά θα το αντέξω.....άντε στείλε.... 8) Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasis Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 ....καρπουζέ.....μαντολίνο θυμίζει αλλά θα το αντέξω.....άντε στείλε.... 8) μεγαλοψυχε..... :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 .....Σωστόοοοος....έστειλα..........αλλά μου δώσατε και μία ιδέα....4302...μαζευτήκαμε....βάλτε όλοι απο ένα ευρώ να πάρω ένα γκιμπσόνι... :roll: λοιπόν gibson παίρνεις και με 2000Ε πχ....Φέρε τα υπόλοιπα να πάρω κανα rickenbacker να γουστάρω....¶ντε ρε κουνηθείτε!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μήτσε πόσα έχουν στείλει μέχρι τώρα;; Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση