SamTheRipper Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Το δοκίμασα.Συμπέρασμα,ποτέ μη δοκιμάζετε ότι βλακεία κάνει ο άλλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 8O 8O http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 δεν πας καλα αγορι μου 8O προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
djkostas Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Το δοκίμασα.Συμπέρασμα' date='[b']ποτέ μη δοκιμάζετε ότι βλακεία κάνει ο άλλος[/b] Χαχα, το δοκίμασα εγώ! Σε μια κιθάρα που είχα πάρει για 20 ευρώ! :lol: Αλλά παραδόξως δεν έπαθε τίποτα! Σήκωσε και τα 75 μου κιλά! :) :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Το δοκίμασα.Συμπέρασμα' date='[b']ποτέ μη δοκιμάζετε ότι βλακεία κάνει ο άλλος[/b] http://www.hoffmanguitars.com/Gallery.htm :lol: :lol: :P :D Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Ήθελα να 'ξερα ποιανού ήταν αυτή η κιθάρα και, το σημαντικότερο, ΠΩΣ έπαιζε... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 ....πάντως είναι πολύ δυνατό αγόρι :lol: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Μήτσο, μπας και είναι δικιά σου βρε αλήτη; Βλέπω τα σημάδια από τις χορδές-συρματόσχοινα! :D LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Μήτσο' date=' μπας και είναι δικιά σου βρε αλήτη; Βλέπω τα σημάδια από τις χορδές-συρματόσχοινα! :D[/quote'] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...είπα.....είναι πολύ δυνατό το παιδί... Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Σιγά τα ωά... Για δείτε τα τάστα της παλιάς καλής μου Squier strat: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση