Brassdogs Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Καλησπέρα σε όλους/ες. Έχω μια ερώτηση για σας: Τώρα το καλοκαίρι αν κάτσω στα τύμπανα για πάνω από μισάωρο υδρώνω σαν άλογο (=πάρα πολύ) με αποτέλεσμα να στάζω σαν ντουζιέρα πάνω στο υπέροχο ταμπούρο- με διχτάκι- της ηλεκτρονικής μου drum. Πιστεύετε ότι η εταιρία το είχε προβλέψει αυτό όταν έφτιαχνε το ταμπούρο; Αν όχι πιστεύετε ότι θα προκύψει πρόβλημα εν καιρώ; Κι αν ναι εν πόσω; Τι να κάνω για να αποφύγω αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasis Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 δε νομιζω να ειναι τοσο ευαισθητα....... αλλα δεν ειμαι και πολυ σχετικος με το θεμα........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Ανάλογα το ph του ιδρώτα σου. Πλάκα κάνω δεν ξέρω τι μπορεί να πάθει,φαντάζομαι να μην πάει ο ιδρώτας στους αισθητήρες του τύμπανου. http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Brassdogs Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 To ph του ιδρώτα μου είναι σχεδόν 5,5 (περίπου 5,73) Λοιπόν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 8) 8) Γάργαρο το νεράκι,δεν θα πάθει τίποτα το τούμπανο! :lol: http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
belalik Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Βάλε ανεμιστήρα να σε βαράει, πάρε και καμιά πετσέτα κοντά να έχεις ... Δε γνωρίζω αν θα πάθει τίποτα το διχτάκι, μπορεί να πάθει μέσα τίποτα το trigger ίσως - το ίδιο το διχτάκι δεν έχει πρόβλημα, αφού για να το καθαρίσεις μπορείς να το βγάλεις και να το βάλεις στο πλυντήριο (έτσι έχω διαβάσει από πολύ κόσμο σε άλλο forum) ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Γιατί δε στέλνεις ένα mail στον κατασκευαστή?.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aeroman Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2007 Ο ian paice των purple καποτε δηλωσε οτι το πιο δυσκολο πραγμα που αντιμετωπιζε ωσ νεος τοτε drummer δεν ηταν η κουραση των live ουτε η ενταση ή κατι τετοιο...Ηταν ο ιδρωτας που επεφτε στα ματια του και που φυσικα δεν ειχε την δυνατοτητα να σκουπισει!!! Σε επομενες συναυλιες θα παρατηρησεις οτι φοραει μπαντανα στο κεφαλι.Think about it...ισως σε βοηθησει κατι τετοιο. 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Brassdogs Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2007 Thanx σε όλους παιδιά για τις απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση