nio16 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 καλόπαιχτη , τέλειο χρώμα αλλά στα δικά μου γούστα θα έβαζα gold hardware . νομίζω ότι θα πήγαινε τρομερά με το σκούρο natural που πετυχες . Ευγε πάντως !!! ALOHAAAAAAAAAA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 σ'ευχαριστω :wink: ισως εχεις δηκιο.. ειναι κυριλε και θα ταιριαζε. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
melodos Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Αυτή δέν είναι κιθάρα, αυτή είναι μ****αααα :P:P:P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasis Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 επιπλο θες να πεις???? :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Αυτή δέν είναι κιθάρα' date=' αυτή είναι μ****αααα :P:P:P[/quote'] :?: δεν ειμαι καλος στη κρεμαλα. :D www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Eγώ νομίζω οτι λείπει ένα *.... Πολύ όμορφη exarhos! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Με 5 "*" κάτι γίνεται, πάντως ελπίζω να εννοείς "ουνάρ" και όχι "αλακί"! Εύγε Έξαρχε, πιό γυαλιστερό γίνεται; ΔΕΝ γίνεται! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 χα χα! :D ευχαριστω αλλα γιατι εβγαλες το σουπερ αβαταρ? ησουν ο mister avatar 07' www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Δε βαριέσαι, τα αβατάρ είναι σαν τα λεωφορεία, έρχονται και φεύγουν, η ανωμαλία όμως μένει. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2007 Μπράβο Έξαρχε! Ευτυχώς να λες για το άβαταρ του Κώστα γιατί συνεχώς μου αποσπούσε την προσοχή...για κάποιο λόγο... 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση