exarhos Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 παιδια μολις τελειωσα τη τελευταια μου stratocaster. ηταν μια ΚΟΚΚΙΝΗ FENDER JAPAN 1992. επειδη εχω τρεις στανταρ στρατ σκεφτηκα να τη μονταρω λιγο σε πιο all around κιθαρα μιας και το μανικι προβλεπονταν για κατι τετοιο. εγινε ρουταρισμα στον bridge μαγνητη για να μπει ενας διπλος TOM ANDERSON που σπλιταρει σε μονο, το εξαβιδο τρεμολο αντικαταστηθηκε με ενα two point WILKINSON, μπηκαν FENDER βαρια κλειδια οπως και αλλο PICKGUARD. αλλαχτηκαν επισης ηλεκτρικα μαγνητες FENDER NOIZLESS υστερα απο πολλες δοκιμες απο DIMARZIO μεχρι ANDERSON και χρωμα-λουστρα!! Το PICKGUARD τρυπηθηκε επιτηδες σε πλαγια θεση για να μπει ο διπλος. Iδου το αποτελεσμα... www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zithon Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Ωραιος ρε κωστα.... φιλε φοβερος τυπος ο steve! τους μαγνητες τελικα δεν τους εβαλε γιατι μου ειπε οτι ειναι καλυτεροι οι εργοστασιακοι. μονο το pickguard μου αλλαξε και σεταρε το τρεμολο. NON SERVIAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 RESPECT !! !! !! !! μία ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ γιαπωνεζούλα! Και η επιλογή τρέμολο, μαγνητών απολύτως σεβαστή!!! Θα πρεπε να βγάζουν και ένα τέτοιο μοντέλο :wink: Long Live Rock n Roll ! In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Κούκλα! Μεγειές! Ωραίο και το σκούρο ξύλο, διαφορετικό!! Και το pickguard τελικά έκατσε μια χαρά!! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Πολυ ωραιο το natural του σωματος.....beautiful 8O 8O 8O 8O Ο bridge μαγνητης ποιος anderson απο ολους ειναι? 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 ο ΑNDERSON ειναι ο Η3! και σε πλαγια θεση στρατοκαστεριζει επικινδυνα!! η κιθαρα εχει εκπληκτικο ηχο σε πολυ χαμηλο set-up. θα παιξω μαλλον με αυτην σημερα στην παρουσιαση στη θεσ/νικη.:lol: :lol: www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Με γεια Κώστα!!! Πάρα πολύ ωραία!!! Περιμένουμε Clip!!! To χρώμα πώς το αφαίρεσες και πώς την λουστράρισες? ΥΓ: Το pickguard κάτι μου θυμίζει...:lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 μπραβο ρε κωστα!φοβερη! που θα παιξεις σημερα μηπως και ερθω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Με γεια Κώστα!!! Πάρα πολύ ωραία!!! Περιμένουμε Clip!!! To χρώμα πώς το αφαίρεσες και πώς την λουστράρισες? ΥΓ: Το pickguard κάτι μου θυμίζει...:lol: Aστα να πανε.. πολυ δουλεια-τριψιμο. εβαλα διαβρωτικο και πολλα πολλα γυαλοχαρτα. αν δεν τριφτει καλα ΟΛΑ φαινονται στα λουστρα(σουπερ γρατσουνιες!) το λουστραρισμα εγινε με πιστολι σε ενα εργαστηρι με καταρακτη! το pickguard ειναι το δικο σου! :wink: www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 μπραβο ρε κωστα!φοβερη!που θα παιξεις σημερα μηπως και ερθω; παρουσιαση δισκου στο Μυλο. στο Ξυλουργειο κατα τις 11. :wink: www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση