VampireLestrat Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Συγχαρητήρια φίλε μου! Το αποτέλεσμα μου αρέσει πάρα πολύ, μπράβο!Σκεφτομαι κι εγώ να το δοκιμάσω...Αν ανέφερες (σε ποστ η πμ, ότι θελεις) τα εργαλεία που χρειάστηκες για την συναρμολόγηση και τη βαφή, θα μου έκανες μεγάλη χάρη!! raco Dormiens Nunquam Tittilandus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 VampireLestrat νομίζω ότι απευθύνεσαι στον exarhos, γιατί εγώ δεν έκανα και τίποτα το τρομερό από πλευράς κατασκευής. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Πολυ καλη δουλεια!Μπραβο! ps: ξερει κανεις, καποιο μαγαζι(ευρωπαικο) το οποιο να χει αντιστοιχο κιτ σαν του θωμα (http://www.thomann.de/gr/harley_benton_eguitar_kit.htm) αλλα για tele? H τιμη να ειναι σε αυτα τα επιπεδα. Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 http://guitar-parts-and-spares-uk.com/ Για Tele αλλά δεν ξέρω... έχει τουρκικ links...δεν είμαι εθνικιστής αλλά να δώσω τη κάρτα μου? Εσύ θα την έδινες? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VampireLestrat Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Φίλε μου θα με ενδιέφερε να μάθω και τι υλικά χρησιμοποίησες για να κόωεις πχ το headstock!Κατα τα άλλα έχεις δίκιο, γι αυτό παρακαλώ τον axrhos να μου πει τι χρησιμοποίησε χρησιμοποίησε και ποια διαδικασία ακολούθησε στη βαφή, αν δεν του είναι κόπος φυσικά! 8) raco Dormiens Nunquam Tittilandus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 τα υλικά κοπής είναι τα πιό εύκολα, ο ξυλουργός της γειτονιάς και λόγο γυαλόχαρτο 800-1500!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VampireLestrat Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 ΑΑΑΑΑΑΑΑ.....Πες το ότι την έκανες έτσι αδερφέ :D ...Γιατι εγώ σκέφτομαι να κάνω τα κοψίματα και δεν ξέρω αν κάνει.... :roll: raco Dormiens Nunquam Tittilandus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Μα προφανώς αυτουνού του πήρε 10 λεπτά και το έκανε τέλεια με τα εργαλεία που είχε ένω εγώ ρισκάριζα να τα καταστρέψω όλα. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VampireLestrat Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Ομολογώ πως έχεις δίκιο....Μάλλον αυτή τη λύση θα ακολουθήσω κι εγώ.....Σε ευχαριστώ πολύ πάντως! raco Dormiens Nunquam Tittilandus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση