marathon Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Γι αυτό δεν με χαλάει να το δώσω έξω για λουστράρισμα. Όχι βέβαια για τη harley Bendon, αλλά έχω στο πρόγραμμα να φτιάξω μια carvin και μια Tele Rockinger αλλά δεν θα ξεκινήσω πρίν λύσω όλα τα τεχνικά θέματα Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreoulis Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Συγχαρητήρια marathon! Πολύ όμορφη! Το τηλέφωνο του βαφλεα στα Ν. Λιόσια στο στέλνω με π.μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Για όσους ενδιαφέρονται τι ήχο βγάζει το οργανάκι, έφτιαξα προχθές στο ημίχρονο 2-3 layers (οπότε συγχωρήστε και τα φάλτσα...). Εγγραφή κατευθείαν στη κάρτα, λιγο Guitar Rig...και κανείς δεν ξεχωρίζει τι όργανο παίζει. Εάν εξαιρέσεις και τα τσικ-τσικ από τα ποντεσιόμετρα...http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/marathon/custom2%201.mp3 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 μπορω να σου κανω λουστρα θα ανεβασω σε λιγο fotos με τη δικη μου τελευταια πειραγμενη fender. :wink: www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 μολις τη τελειωσα. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 exarhos τι είδος λούστρο είναι? Μου φαίνεται αρκετά γυαλιστερό για τα γούστα μου. Σκληρότητα έχει? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 ειναι λουστρο νιτρου με πολλες αλοιφες μετα. το ηθελα πολυ γυαλιστερο μπορει να γινει ματ η και ενδιαμεσα σταδια. :wink: www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Αυτό ακριβώς ψάχνω. Μπορείς παρακαλώ να μου πείς step by step τη διαδικασία? Που το αγοράζεις (κόστος), με τι τι περνάς, αλοιφές...θα σου ήμουν υποχρεωμένος...θα με ενδιέφερω να τα δώ και από κοντά εάν γίνεται...Thanks Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 θα ανεβασω βημα βημα τη διαδικασια με φωτος. λιγο υπομονη. :D www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2007 ...Για την ακρίβεια στείλε μου p.m πόσο μπορεί να κοστήσει η διαδικασία... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση