Προς το περιεχόμενο

Δημιουργια artwork

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια εχω βαρεθει να προσκυναω τον καθε φουστη γραφιστα (και μαλιστα εναν συγκεκριμενο) για να μου φτιαξει ενα εξωφυλλο.Αγανακτησα να

περιμενω 3 μηνες και λεω να την ψαχνω μονος.Ξερετε κανενα καλο βιβλιο

στα ελληνικα για καποιο αναλογο προγραμμα οπως corel draw?Θα δυσκολευτω πολυ λετε;

Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξερετε κανενα καλο βιβλιο

στα ελληνικα για καποιο αναλογο προγραμμα οπως corel draw?

Κάποια εποχή είχα διαβάσει δύο βιβλία (ένα για το photoshop κι ένα για το Illustrator με τίτλο "Μάθετε το [τάδε] σε 24 ώρες"' date=' ωραιότατα, εύχρηστα κι ευχάριστα (ιδιαίτερο αυτό για το Photoshop).

Θα δυσκολευτω πολυ λετε;

Αυτό εξαρτάται από πολλά πράγματα, όπως την εμπειρία σου στους ΗΥ, τη γενικότερη αισθητική σου, το τι θέλεις να κάνεις κλπ

Μη φεύγεις θηρίο,

θηρίο με τα σιδερένια δόντια.

Παρέα με το photoshop πάρε και κανένα από αυτά τα προγράμματα που σου δίνουν μερικές χιλιάδες φωτογραφίες. Μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις όπως θες χωρίς πρόβλημα. Κόψε από εδώ, ράψε από εκεί, και με μερικά εφέ, κάνεις μια χαρά δουλειά. Εγώ αγόρασα ένα τέτοιο με 30.000 φωτογραφίες τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν, με λιγότερο από 10¤.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου