jmone Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 αν πας προς αυτή την κατεύθυνση ο κλασικός συνδυασμός είναι 85(neck) 81(bridge) βέβαια δεν υπάρχουν κανόνες μπορείς να κάνεις ότι συνδυασμό θέλεις ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zithon Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Μπορεις να το κανεις αλλα θε ειναι μαυρο χαλι και θα το μετανιωσεις, λογο διαφορας εντασεων. ο ενας ειναι active και ο αλλος passive. NON SERVIAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 αυτό δεν ισχύει μπορούν να έρθουν στα ίσα τους ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kafka Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2007 Οντως παιζει να εχει διαφορα εντασεων!! Οκ. Ειμαι η για το σετ των sh-6 ή για sh-6 με alnico pro II!! Ευχαριστωωω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση