Προς το περιεχόμενο

SEYMOUR DUNCAN Distortion vs JeffBEck

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίδες επειδή τον έχω τον Invader, πρέπει να πω οτι είναι λίγο μουντός. Για lead είναι πραγματικά ωραίος αλλα για mutes και rythm δεν ειναι καλός. Ασε που αν και έχει γκάζι, αυτό κρύβεται λόγω της έλλειψης στα πριμα. Αν θες κι'άλλο γκάζι και δεν θέλεις να αλλάξει η χροιά του ήχου σου, πάρε ενα klon centaur και θα είσαι οκ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 33
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Sozos ο ηχος καλος ειναι, δε ξερω κ εγω τι μου φταει.Ισως ενα καλο service στο οργανο κ καλες χορδες (εδω κ 8 μηνες μονο Vinci παιζω) να με φερουν στα ισια μου..

O invader παλι πολυ thrash κατασταση ειναι στο μυαλο μου κ δε μαρεσει..!!

www.myspace.com/alexiguitar

Αν σου αρέσει ο ήχος σου τότε παρε μπουστεράκι σαν το κλον που σου είπα και θα είσαι εντάξει. Ισως να σου φταίει και το feeling της κιθάρας σου. Με σωστό σετάρισμα (αν αυτό δεν έχει γίνει ήδη) θα φανεί το γκάζι στα δάχτυλά σου.

Και εγώ πάντως που σκεφτόμουν για αλλαγή μαγνήτη, από τη στιγμή που δοκίμασα το turbo overdrive της boss σαν boosterάκι (δηλαδή vol:τέρμα, tone:50%, gain:0, turbo:off) βρήκα την χαρά μου και το λίιιιιιιιγο παραπάνω γκάζι που ήθελα. ;)

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Sozos τον τελευταιο καιρο γραφω μονο, με Pod 2. Κ εχω φουλα τα drive (+ το drive boost on/off) σε λιωε κ ετσι δεν ειχα ποτε προβλημα κ γενικα τον τελευταιο καιρο με το pod αρχισα να το αισθανομαι αυτο. Θα την παω για Service στα κοντα, γιατι σε Bends στα τελευταια ταστα χανεται πολυ γρηγορα η νοτα(δεν ειναι οπως παλια) κ ισως με καλυτερο υψος μαγνητων, καινουργιες χορδες κ σεταρισματακι καλο να στρωθει η δουλεια.. Ευχαριστω πολυ παντως παιδες..

www.myspace.com/alexiguitar

• Moderator

Οι μαγνήτες της SD ταιριάζουν καλύτερα σε Gibson.

Σε κάτι Epiphone, Ibanez και Fender Strat που τους έχω ακούσει ο JB δεν είχε μπάσα (σαν να έχεις κάνει Roll Off τα χαμηλά και ο Distortion ήταν ένα μαύρο χάλι, ενώ στην les paul και οι δύο, ιδιαίτερα ο Distortion ήταν φοβερός. Σε passive εγώ θα πρότεινα Tone Zone (Bridge) και Paf Pro (Neck) της Dimarzio που εκτός του ότι παίζουν τα πάντα, από κλασικό ροκ μέχρι Megadeth, δεν ακούγονται σαν να πετάνε τζιτζίκια (δεν έχουν τεράστια έξοδο).

Τώρα πάλι μπορεί να θες να ρίξεις και μια ματιά εδώ

http://www.bareknucklepickups.co.uk/ZH-warpig.html

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου