boukas Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2007 Το βουβου μου saxo vts "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2007 Δεν πιστεύω να είσαι και κοντράκιας, ε; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2007 Μπα καμία. Όλοι με δουλεύουν, γιατί λένε ότι έχω αυτό το αμάξι εντελώς μαμήσιο και μέσα σε 4 χρόνια του έχω κάνει 27.000km και χωρίς να έχω ξεπεράσει τις 4.500 στροφές και τα 130km/h. Να φανταστείς έχω 2-3 που με έχουν φάει να τους το πουλήσω! Αλλά όχι έχω βλέψεις;. Σε 10-15 χρονάκια που θα μπει ανάμεσα στα clio williams, 205gt, golf gt2 και όντας και εντελώς μαμήσιο θα δεις τιμή που θα πιάσει! Και μετά μου λέτε για fender και gibson vintage! :twisted: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2007 Το βουβου μου saxo vts XAXAXAXAXAXA Και ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟΣ. ΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2007 έλα ρε, ο boukaw; Που από 1.4 (τόσο δεν είναι; ) το έκανε 2λιτρο, του κοπάνησε μια φιλτροχοάνη k&n, σπόιλερ μπροστά και αεροτομή πίσω, του έβαλε φιμέ και φυσικά τετράμπουρη εξάτμιση (δύο μπουριά δεξιά και άλλα δύο αριστερά) και κάθε μέρα είναι με τους κάγκουρες στην παραλιακή... ¶σε μου τα έχει πει...Σε λίγο θα πάρει και peugeot rally 106.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2007 1.6 :wink: Μη με καις Παναγιώτη, μπας και βρω κανά θύμα να ξεφορτωθώ το σπασμένο, να πάρω το rallye! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2007 Ζω στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εδώ και 4 χρόνια και δεν έχω παρκάρει ποτέ μου σε παράνομη θέση... αποτέλεσμα? Μέσος όρος χρόνου εύρεσης πάρκινκ 45 λεπτά με 1 ώρα! και το ρεκόρ μου μέχρι εχθές το βράδυ 2 ώρες και 14 λεπτά! Έχω υπολογίσει ότι έχω χάσει πάρα πολλά 24ώρα από την ζωή μου να κάνω κύκλους τα τετράγωνα της γειτονιάς μου... Αυτός ήταν ίσως ο βασικότερος από τους λόγους που με έκανε να φύγω από την Αθήνα και να γυρίσω (ανεπιστρεπτί) στην επαρχία και να ζω σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! 8) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2007 Aναλογα σε ποια περιοχη μενεις. Πολλες ειναι οι περιοχες που δεν εχεις κανενα προβλημα με παραρκαρισμα(οπως εκει που μενω εγω), οπως επισης το ιδιο πολλες ειναι και αυτες που εχουν προβλημα. Τελικα ολα ειναι θεμα "συγκυριων". Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apost Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2007 Apost έχεις καλέσει τροχαία για τέτοιο λόγο ναι. την εχω καλεσει. και ναι, οντως ηρθε. δεν ξερω, ισως ειμαι τυχερος. παντως μια - δυο φορες που βγηκα εξω απο τα ρουχα μου και αναγκαστηκα να την καλεσω ηρθε. υγ. καλα ρε boukaw7, saxo??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2007 Ζω στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εδώ και 4 χρόνια και δεν έχω παρκάρει ποτέ μου σε παράνομη θέση... αποτέλεσμα? Μέσος όρος χρόνου εύρεσης πάρκινκ 45 λεπτά με 1 ώρα! και το ρεκόρ μου μέχρι εχθές το βράδυ 2 ώρες και 14 λεπτά! Έχω υπολογίσει ότι έχω χάσει πάρα πολλά 24ώρα από την ζωή μου να κάνω κύκλους τα τετράγωνα της γειτονιάς μου... Αυτός ήταν ίσως ο βασικότερος από τους λόγους που με έκανε να φύγω από την Αθήνα και να γυρίσω (ανεπιστρεπτί) στην επαρχία και να ζω σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! 8) Γι αυτό κι εγώ είμαι part time ένοικος πλεόν! Δεν την αντέχω άλλο δεν την αντέχω!! :lol: :lol: Καλύτερα να μένω Σέρρες και να έρχομαι σε 45 λεπτά παρά να μένω Καλαμαριά η Πυλαία και να κάνω 2 ώρες με 5χλμ την ώρα και το πόδι να σαπίζει από τον συμπλέκτη για να πάω στο Κέντρο! ναι. την εχω καλεσει. και ναι' date=' οντως ηρθε. δεν ξερω, ισως ειμαι τυχερος. παντως μια - δυο φορες που βγηκα εξω απο τα ρουχα μου και αναγκαστηκα να την καλεσω ηρθε. [/quote'] Τυχερός είσαι! Εδώ εγώ κυκλοφορώ κάθε μέρα σε μια πόλη σχεδόν 1.000.000 κατοίκων και δεν μ'έχει σταματήσει πουθενά ούτε μια φορά τροχαία! Ούτε μια φορά! Όλα αυτά τα χρόνια θα μπορούσα να είμαι χωρίς δίπλωμα, να οδηγώ κάθε μέρα τύφλα καθώς τα αλκοτέστ είναι ανύπαρκτα, να έχω κλεμμένο αυτοκίνητο, να μην έχω άδεια, ασφάλεια, κτεο κάρτες κτλ κτλ κτλ! Φυσικά δεν φταίει η τροχαία γι αυτή την κατάσταση, αν δεν υπάρχουν άτομα τι να πρωτοκάνουν κι αυτοί! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση