Προς το περιεχόμενο

ΣΩΣΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σωστότατοι οι πάνθηρες αλλά θα πρέπει να οργανωθούν. Δηλαδή:

Να κρατάνε αρχεία' date=' τις πινακίδες δηλαδή, οπότε:

αν γίνεις για δεύτερη φορά γαϊδούρι -> θραύση κρυστάλλων

για τρίτη φορά -> θραύση πλευρών

για τέταρτη φορά -> κλύσμα με χλιαρή μπύρα.[/quote']

+1000000. Και η για 5ο βλέπουμε!

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 76
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

H κοινωνια ειναι ο καθενας μας.Ας ειμαστε ενταξει πρωτα

εμεις απεναντι της,τουλαχιστον..Οπου βλεπουμε παρανομια,ή

και αδικια,να μη γυριζουμε το βλεμμα αλλου.Οσο για εμας τους

φοιτητες,εχουμε τα δικια μας,και οι μεν και οι δεν.

Οι μαλακισμενοι ασυνειδητοι κ@ργι@ληδες που παραπονιουνται για

το parking,να παιρνουν συγκοινωνια.Βλεπω τα πρωινα

τουτου στον Πειραια,και το καθενα εχει απο εναν επιβατη μεσα.Ναι,τον οδηγο! :lol:

feel da FUNK blast

Συμφωνω κατα 90% σε αυτα που λες.

Απλα υπαρχουν και περιπτωσεις που χρειαζεται το αυτοκινητο. Ας πουμε, εγω χρησιμοποιω αυτοκινητο(τα τελευταια 2 χρονια) για να παω στην σχολη, αλλα μενω Νικαια και η σχολη ειναι ζωγραφου. Να φανταστεις οτι τα 2 πρωτα χρονια που πηγαινα στην σχολη, υπολογισα τις ωρες που ειχα φαει στα λεωφορεια και μου βγηκαν....................................2 μηνες!!!

Αμα θες το λιγοτερο μιαμιση ωρα να πας και μιαμιση ωρα να γυρισεις(δηλαδη συνολο 3 ωρες την μερα), ε λογικο ειναι το αυτοκινητο πιστευω, που γλυτωνω την μιαμιση ή 2 ωρες απο τις 3.

Κill the wise one!

παρακολουθησα λιγο την κουβεντα και ειπα και εγω να "γραψω" την γνωμη μου περι του θεματος.

αρχικα, δεν θα μπω στην διαδικασια να σχολιασω το θεμα πορειες κτλ. το θεμα μας ειναι τα παρανομα παρκαρισματα.

για το θεμα του παρκαρισματος σε μπαρα αναπηρων και γενικα καθε ειδους παρανομο παρκαρισμα, εχω να πω, πως αντι να το παιζουμε φοβεροι και αντιδραστικοι κολλωντας ενα αυτοκολλητακι, μπορουμε ανετοτατα να καλεσουμε την τροχαια η την δημοτικη αστυνομια (δεν ξερω πλεον ποιος ειναι αρμοδιος) και αυτη να κανει τη δουλεια της. και μην ακουσω τιποτα του στυλ "σιγα μην ερθει", "θα μας γραψει στα @@..." κτλ. αν την καλεσουμε θα κανει τη δουλεια της.

απο εκει και περα μπαινουμε σε ενα αλλο τρυπακι, περι του τι μπορει να κανει ο καθε αστυφυλακας σε καποιον που παρκαρει οπου ναναι. και η απαντηση ειναι οχι πολλα.

μπορει να τον γραψει και να του παρει τις πινακιδες.

σε αυτο ομως φταιει ο κοκ.

θα επρεπε να γινει μια μικρη αναθεωρηση σε αυτο το κεφαλαιο που αφορα το παρανομο παρκαρισμα και τα προστιμα του.

γενικα δεν ειμαι τις αποψης της αντιδρασης με τετοιους τροπους. δηλαδη, ακομα και αν δεχτω οτι το αυτοκολλητο ειναι κατι πολυ ανωδυνο (δεν ειναι κατι που προκαλει ζημια στην περιουσια του αλλου), αν για το οτιδηποτε δεν παει καλα σε αυτη την χωρα (και ειναι πολλα αυτα τα οτιδηποτε - δυστυχως) κολλαμε ενα αυτοκολλητο, φοβαμαι οτι στο τελος θα κολλησουμε και στο κουτελο μας ενα αυτοκολλητο και θα γουσταρουμε ολοι μαζι... :lol:

απο εκει και περα μπαινουμε σε ενα αλλο τρυπακι' date=' περι του τι μπορει να κανει ο καθε αστυφυλακας σε καποιον που παρκαρει οπου ναναι. και η απαντηση ειναι οχι πολλα.[/quote']

Δίνεις μόνος σου την απάντηση.

Μη φεύγεις θηρίο,

θηρίο με τα σιδερένια δόντια.

Aν κάθεσαι να παίρνεις τηλ στην τροχαία για τον κάθε λαλάκα που βλέπεις παράνομα παρκαρισμένο τότε πρέπει να δουλεύεις για να πληρώνεις το κινητό σου και να χάσεις και τον μισό χρόνο τις ζωής σου!

Ζω στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εδώ και 4 χρόνια και δεν έχω παρκάρει ποτέ μου σε παράνομη θέση... αποτέλεσμα? Μέσος όρος χρόνου εύρεσης πάρκινκ 45 λεπτά με 1 ώρα! και το ρεκόρ μου μέχρι εχθές το βράδυ 2 ώρες και 14 λεπτά! Έχω υπολογίσει ότι έχω χάσει πάρα πολλά 24ώρα από την ζωή μου να κάνω κύκλους τα τετράγωνα της γειτονιάς μου αλλά στην τελική έχω την συνείδηση μου καθαρή ενώ θα μπορούσα άνετα να παρκάρω όπου βρω μέσα σε ένα 5λεπτο! Μήπως εγώ είμαι ο λαλάκας τελικά?

Και τι δεν έχουν δει τα μάτια μου να γίνεται σε αυτή την πόλη όσο αναφορά το parking:

Τρελές παρανομίες που κάνουν οι εταιρίες που έχουν τα Parking και χρησιμοποιούν δημόσιο χώρο γύρο από την είσοδο του κτιρίου για να βάζουν τα αυτοκίνητα των πελατών τους και να πληρώνονται γι αυτό και οι βολεμένοι να πληρώνουν 5 ευρώ την ώρα για να αφήνουν το αυτοκίνητο τους σε δημόσιο χώρο!

Κουστουμάτοι γραφιάδες παρατάνε τα αυτοκίνητα τους όπου βρουν, βγάζουν τις πινακίδες και τις παίρνουν μαζί τους και ούτε γάτα ούτε ζημιά!

Καταστηματάρχες κρατάνε θέσεις πάρκινγκ με μηχανάκια αφού τα κλειδώσουν και τα βάλουν συναγερμό για να μην μπορεί να τα μετακινήσει κανείς και έτσι έχουν πάντα μια ελεύθερη θέση μπροστά στο μαγαζί τους ενώ μπορούν άνετα να την νοικιάσουν από τον δήμο πληρώνοντας βέβαια και το αντίστοιχο αντίτιμο.

Κάτοικοι χρησιμοποιούν μικρές αλάνες και πάρκα για πάρκινγκ και στην είσοδο βάζουν μια παλιά σακαράκα που όλοι έχουν από ένα κλειδί της για να την μετακινούν και να μπαίνω-βγαίνουν!

Παρατημένα αυτοκίνητα από ιδιοκτήτες που τα καθαρίζουν μια φορά την εβδομάδα για να μην τους τα μαζέψει ο δήμος και τα μετακινούν μια φορά τον χρόνο για να πάνε το Πάσχα στο χωριό ή καμιά Κυριακή στη θάλασσα, οι λεγόμενοι οδηγοί του σαββατοκύριακου!

Και μετά μου λέτε ότι ένα αυτοκολλητάκι είναι τόσο μεγάλο κακό. Και όλα αυτά γιατί όλοι θέλουν να πηγαίνουν στις δουλειές τους με το αυτοκίνητο, μην τους δεί κανένας στο λεωφορείο και χάσουν το γόητρο του Ελληνάρα! Όπως είπε και ο pastelius αν κάτσεις ένα πρωινό σε έναν κεντρικό δρόμο μιας μεγάλης πόλης θα δείς πως μόνο 2 στα 10 αυτοκίνητα θα έχουν πάνω από 1 άτομο μέσα!

+1, όλοι οι λόγοι που σιχαίνομαι τις μεγαλουπόλεις μαζεμένοι, όχι ότι στην επαρχία τα πράγματα είναι καλύτερα.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Γιαυτό και δίνω 80¤ το μήνα, βάζω τον βουτς σε πάρκινγκ και έχω το κεφάλι μου ήσυχο, τόσο ως προς την θέση, όσο και ως προς το να μην πάθει τπτ. Και σιγά τα λ7. Τώρα που έκοψα και το κάπνισμα, μια ή άλλη!

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου