wasted Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Θεσσαλονίκη ανέβηκα πέρσι, μετά από αρκετά χρόνια, και πραγματικά στεναχωρέθηκα, γιατί δεν ήταν με τίποτα η πόλη που ήξερα. Ειδικότερα, εντύπωση μου έκανε το πόσο βρώμικη ήταν σε σχέση με παλιότερα. Τα φαινόμενα αυτά που περιγράφονται δυστυχώς όμως, υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, πρώτα και καλύτερα στην Αθήνα. Με το συγκεκριμένο τρόπο αντίδρασης, φυσικά και διαφωνώ κάθετα, εδώ και χρόνια υπάρχει ένα πράγμα που λέγεται πολιτισμός, ο οποίος απαγορεύει σε κάθε βαθμό την αυτοδικία. Με αυτόν τον τρόπο κάποιος γίνεται όμοιος με αυτό που καταδικάζει. Η λύση των προβλημάτων αυτών βρίσκεται στην αντιμετώπιση τους μέσα από τους οργανωμένους πολιτειακούς, κοινωνικούς και δημοτικούς θεσμούς. Και αυτό είναι το πιο δύσκολο και το πιο μάγκικο. Η εύκολη λύση είναι να πάρουμε όλοι από ένα ρόπαλο και να γίνουμε κρομανιόν. Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Με το συγκεκριμένο τρόπο αντίδρασης' date=' φυσικά και διαφωνώ κάθετα, εδώ και χρόνια υπάρχει ένα πράγμα που λέγεται πολιτισμός, ο οποίος απαγορεύει σε κάθε βαθμό την αυτοδικία. Με αυτόν τον τρόπο κάποιος γίνεται όμοιος με αυτό που καταδικάζει. .[/quote'] δεν μπορω να καταλαβω που σφαλλει η συγκεκριμενη ομαδα... εκφραζονται με μια μορφη εξυπνου κ καυστικου ακτιβισμου. ενα αυτοκολλητο κολλανε, δεν δερνουν κανεναν... :roll: περα απο αυτο, τυγχανει να εχω γνωστους που τους κολληθηκε το συγκεκριμενο αυτοκολλητο, και μπορω να πω οτι τα αυτοκολλητα εκαναν την δουλεια τους, δηλαδη ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤIΣΑΝ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Λίγο είναι; Όταν θα το βρεις στο αμάξι σου, όχι τώρα, σε μερικά χρόνια που θα πνίγεσαι πραγματικά από το άγχος και το στρες, θα έχεις την ίδια άποψη; Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Λίγο είναι; Όταν θα το βρεις στο αμάξι σου' date=' όχι τώρα, σε μερικά χρόνια που θα πνίγεσαι πραγματικά από το άγχος και το στρες, θα έχεις την ίδια άποψη;[/quote'] τυγχανω ιδιαιτερα ευαισθητοποιημενος σε θεματα που αφορουν αναπηρους. αν λοιπον καποια στιγμη βρω ενα τετοιο αυτοκολλητο στο αυτοκινητο μου, θα θελω να με καταπιει η γη. το δικο μου αγχος κ στρες δεν πρεπει να στρεφεται εναντιον κανενος. αυτο εμεις οι αθηναιοι το εχουμε ξεχασει εδω και πολλα χρονια. στην θεσσαλονικη τουλαχιστον καποιοι εχουν αφυπνηστει πριν την ολοκληρωτικη μεταμορφωση της πολης σε ζουγκλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα αυτή σου την ευαισθητοποίηση. Πιστεύω όμως ότι υπάρχουν πιο ενδεδειγμένες και "ειρηνικές" λύσεις, όπως, σε πρώτη φάση, το μάζεμα υπογραφών, επώνυμες καταγγελίες με φωτογράφηση, υπομνήματα για αποτελεσματικότερη τροχαία και δημοτική αστυνόμευση. Το άλλο, πιο γνωστό όνομα της συγκεκριμένης ακτιβιστικής δράσης είναι "φθορά ξένης περιουσίας", και είναι και αυτό αδίκημα. Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Παιδιά -λιγο off topic- αλλά εσείς ασχολείστε με ψιλοπράγματα... Πάρκαρε λέει ο άλλος σε διάβαση πεζών και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Εδώ εμένα ένας γείτονάς μου ΕΧΤΙΣΕ ΣΠΙΤΙ πάνω στο δρόμο με αποτέλεσμα στο σημείο εκείνο να μην υπάρχει καθόλου πεζοδρόμιο, καθώς αν κοπεί άλλο ένα μέτρο από το δρόμο δεν θα χωράνε τα αυτοκίνητα να περάσουν. Μιλάμε για ένα δρόμο που η προδιαγραφή του είναι 12m πλάτος, και το πραγματικό του πλάτος κυμαίνεται από 12 μέχρι 3.5m ανάλογα με το βαθμό συγγένειας του ιδιοκτήτη του κάθε σπιτιού με στέλεχος της πολεοδομίας, του Δήμου ή της Αστυνομίας. (Σωστά μαντεύετε, ακριβώς μπροστά από εκεί που έχτισα εγώ, το πλάτος του δρόμου είναι πλήρες.) Οι πάνθηρες -εδώ στο Νότο- πρέπει να έρθουν με αυτοκόλλητα "Είχα κουμπάρο νομάρχη! Χτίζω όπου γουστάρω". :twisted: Και είναι και πολλές οι κουμπαριές ρε π00στη μου. Χιλιάδες τα αυτοκόλλητα ...:twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Nαι μεν ειναι "αμελητεο" σε σχεση με αυτο που λες, αλλα τα παντα ξεκινανε ΚΑΙ απο αυτα τα μικρα πραγματα. Αμα δεν πεταγαμε κατω σκουπιδακια, δεν θα χαμε προβλημα στο μοσχατο πχ που καθε φορα που βρεχει βουλιαζει ο τοπος κοκ. Τα παντα εχουν σχεση μεταξυ τους και ολα τελικα χτιζουν :lol: αυτο που ειμαστε τελικα. Οταν ειμαστε σε μια χωρα που πραγματικα δεν μας απασχολει τι κανει ο διπλα μας, τοτε λογικο ειναι να μην λογαριαζεις αν ενοχλεις, ουτε τιποτα(ειτε στις διαβασεις, ειτε αν κλεινεις ολο το δρομο). Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 αλλά από την άλλη μπορούν να μην ψηφίσουν στις εκλογές τον νομάρχη που δεν κάνει τίποτα για να αλλάξει αυτή η κατάσταση όχι άλλα να λέμε στη μία συζήτηση και άλλα στην άλλη! Τι παπαριά είπες τώρα κι εσύ ρε jmone......ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑΖΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΥΡΗΧΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ....είναι δυνατόν να πιστεύεις τέτοιες @#%ες ????? 8) Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Μα δεν ειναι θεμα του νομαρχη η του κρατους...δεν ειναι δυνατον να τα περιμενουμε ολα απο αυτους (αλλωστε το κρατος εχει ΝΟΜΟΥΣ για το Parking οι οποιοι απλα ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ απο κανεναν...οποτε τι να ψηφισεις?...την εφαρμογη τους?... 8O ) Το να ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙΣ σε καποιους "συμπολιτες" σου..ποσο ΜΑΛΑΚΕΣ ειναι δεν ειναι καθολου μα καθολου κακο....... :wink: Η μαλακία ξεκινάει απο το κράτος το οποίο μεροληπτεί και εθελοτυφλεί και τον παίρνει πατόκορφα.Οταν αγόρασα το σπίτι το οποιό έχει χώρο σταθμευσης σε ένα #@$!γάμο (έχω την ατυχία να μένω δίπλα σε ένα εκκλησομάγαζο)ήρθε ένα μπατσικό και πάρκαρε μέσα και μ'έκλεισε ......κι επειδή έγώ δέν είμαι καλά,πέταξα μια γλάστρα και το έκανα τζιπάκι....να μη σου πώ τι έγινε μετά.....ο μπάτσος ξέρεις τι μου είπε ?? ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΚ??" μιλάμε για χώρο με κανονική άδεια,έτσι ??? δε γα.....στε λοιπόν,πάντα καραπουτσ@ριό ήτανε και έτσι θα μείνει..... Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 χαχαχαχαχαχαχαχα μαζί σου ως το τέλος dimicupo ΥΓ αυτό που λέω παραπάνω το είχε πει ο superfunk σε μια συζήτηση για τις πορίες σε αυτό αναφέρθηκε πριν και ο forensick ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση