mechmg93 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 μεχρι κ χτες το βραδυ ο εν λογω καλλιτεχνης μου διεφευγε..παλι καλα που υπαρχει κ ο elavd, διοτι περα απο καλο ψαχτηρι ακουει κ ωραια μουσικη :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Αυτό το κομμάτι καθώς και το "Where is life" από τον ίδιο δίσκο είναι κομμάτια που ακούω τα τελευταία 14 χρόνια ανελλιπώς χωρίς να τα βαριέμαι ποτέ!!!! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NightCrawler Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 beautiful emily επίσης κομματάρα... πραγμτικά ο τύπος είναι φανταστικός..όταν τον είχα μάθει είχα πάθει σοκ...μακάρι να είχαμε όλοι το μισό του ταλέντο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosh Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Τελικά μπορεί και στη μουσική να υπάρχουν αλλεργικές αντιδράσεις όπως και στα τρόφιμα!. Όσο καλός και να είναι, εγώ κατάφερα να ακούσω το μισό και νοιώθω σωματικά άρρωστος. :D Δέν τον αντέχω με τίποτα :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Τελικά μπορεί και στη μουσική να υπάρχουν αλλεργικές αντιδράσεις όπως και στα τρόφιμα!. Όσο καλός και να είναι' date=' εγώ κατάφερα να ακούσω το μισό και νοιώθω σωματικά άρρωστος. :D Δέν τον αντέχω με τίποτα :D[/quote'] 8O 8O www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Ο τύπος έχει το ρυθμό στο αίμα του όπως άλλωστε και όλοι οι μαύροι καλλιτέχνες!! Έτσι! Vox->καλώδιο->κιθάρα->δάχτυλα και the rest is history! :D http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Ακούστε εδώ το Where's life που προανέφερα και εδώ το Rythm is love www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Αυτό το κομμάτι καθώς και το "Where is life" από τον ίδιο δίσκο είναι κομμάτια που ακούω τα τελευταία 14 χρόνια ανελλιπώς χωρίς να τα βαριέμαι ποτέ!!!! καλα ρε ηλια και μας τον γνωριζεις τωρα; 8) α ρε ηλια εχεις γουστο!!και ακουσα και τον ηχο με τον ..VOX και μου αναψες φωτιες τωρα! :lol: (δεν εχω παιξει ποτε στην ζωη μου με vox) φοβερος παιχτης και φοβερος ηχος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Ο τύπος έχει καλύτερα βαφτίσει το πρωσοπικό στυλ μουσικής του με τον πρωτότυπο τίτλο "BLUFUNK". Το Wikipedia αναφέρει για τον δίσκο του "Blufunk is a fact": "He describes his musical style as “Blufunk”, which is a fusion between raw blues elements and hard, edgy funk rhythms. Also his African roots and soul music can be considered a major influence on his sound." http://en.wikipedia.org/wiki/Keziah_Jones www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 All Along The Watchtower: Bireli Lagrene & Mc Laughlin & Keziah Jones - Voodoo Chile www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση