alkias Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Μηπως ξερετε κανενα καφε ή μπαρ (αθηνα αν γινετε) που να παιζει αυτο το ειδος μουσικης κυριος? σηγκροτηματα του στυλ Cinderella, Def Leppard, Motley Crue, Poison, Steelheart, Skid Row, Tesla, White Lion, Dokken, Faster Pussycat και αλλα τετεια???????? Τα φωτα σας παρακαλω :( τύχη ευνοεί τους τολμηρούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Ποζεράκι μου εσύ.................... Χλωμό να βρεις κάτι τέτοιο, το πιθανότερο να βρεις κάποιο μαγαζί που να παίζει π.χ. τις πέμπτες poser κλπ. Έχε υπόψιν σου πως χωρίς μαλλί κομμωτηρίου αλα Samantha Fox (ΘΕΑ!!!) και κολλητό-ελαστικό τζην με allstar τρως πόρτα... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 θα σου δώσω εγώ τα φώτα μου γιατί είμαι και κρυφοποζεράς στο Μαρούσι είναι το Wizard στην Κηφισίας απέναντι απ την Tellas ΥΓ club είναι μην πας για καφέ και το βρεις κλειστό :lol: ΥΓ2 Σάββατο πήγαινε αλλά νωρίς γιατί έχει πολύ κόσμο και δεν θα βρεις ούτε το μπουφάν σου να αφήσεις (μη σου ψηρίσουν και κανένα ραφτό δε λέει) ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2007 Ποζεράκι μου εσύ.................... Χλωμό να βρεις κάτι τέτοιο, το πιθανότερο να βρεις κάποιο μαγαζί που να παίζει π.χ. τις πέμπτες poser κλπ. Έχε υπόψιν σου πως χωρίς μαλλί κομμωτηρίου αλα Samantha Fox (ΘΕΑ!!!) και κολλητό-ελαστικό τζην με allstar τρως πόρτα... :D :D :D αμαν τι σου έχει κανει το παιδι??? learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Doctor Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2007 Συμφωνώ για το Wizard. Καλός κόσμος (οι δήθεν πάνε σε πιο hardcore και καλά μαγαζιά...) ό,τι να ναι look και η χαρά των 80's από μουσικής άποψης. Το κακό είναι όπως ειπώθηκε πως είναι club. Cafe πάντως που να βάζει από rock (ΟΧΙ ροκ FM...) και πάνω, ψάχνω και 'γω. Είμαστε εκτός μόδας, ευτυχώς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση