tenzz Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2007 Αφου ξεκινησε η συζητηση περι διακοσμησης και χρωματων θα ηθελα τη γνωμη σας και για αυτη την κιθαρα.Σιγουρα ποιο δυσκολη η αποστολη.Προσωπικα μετα απο πολυ σκεψη το μονο που μου κολησε ειναι ενα απλο μαυρο pickguard.Τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2007 Αλουμινένιο επίχρυσο να πάει και με το hardware. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2007 +1 για αλουμινιο αν και μπορεί να λερωθεί ευκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2007 Μαύρο 3-ply www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MPLE Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2007 Πρωτη επιλογη μου θα ηταν ενα ωραιο mint green η parchment 8O 8O 8O ???Σε 2-color sunburst?? Καμμια φωτο? Φωτογραφίες θέλεις; Μπές και δες: http://www.stollas.com/viewproduct.asp?ProductID=3832 http://www.stollas.com/viewproduct.asp?ProductID=4078 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2007 Eγώ θα ψηίσω ένα white pearl... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2007 και εγώ white pearl. :) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση