exarhos Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 παιδες θα ξεκινησω μια custom κιθαρα που αντι για ταστα θα εχει μπερντεδες οπως τα ανατολητικα οργανα και θα μπει πανω της μονο ο μαγνητης του VG-88. πως σας φαινεται? ειναι τελειως πειραματικη για να εκμεταλλευτω και τα μορια. οχι και ετσι :oops: www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Εγω που είμαι καπρος και δεν ξέρω απ'αυτά, να ρωτήσω κάτι: Οι 6 επιπλέον χορδές που είναι από πάνω χύμα στον αέρα πώς χρησιμοποιούνται; Ποιός ο ρόλος τους; Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 ειναι συμπαθητικες χορδες οπως στο sitar ....και ο ρολος τους να συντονιζουν καθως χτυπας τις αλλες. :wink: www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BRAIN Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 καλή επιτυχία :wink: όταν με το καλό τελειώσεις να ανεβάσεις καμιά φωτό και κανά mp3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Που να παιξεις και με bottleneck.. :wink: :wink: Good luck! :D feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 thanχ θα προσπαθησω να τη κανω super θα ειναι λιγο αδυναμη--χωρις ταστα αλλα με το κρυσταλο δε θα χει προβλημα.. 8) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση