Προς το περιεχόμενο

Aναβάθμιση Audio Interface

fleamail

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτομαι να κάνω μια ψιλοαναβάθμιση!

Αυτή την στιγμή έχω την Tascam Firewire 1884 η οποία είναι μια ένα αξιοπρεπέστατο Audio Interface με πάρα πολύ καλούς προενισχυτές αλλά χρειάζομαι περισσότερα inputs και η όλη φάση του daw controler δεν με βόλεψε καθόλου μιας και είχα συνηθήσει με το πληκτρολόγιο και δεν μου αρέσει να την έχω μόνο για χρήση σαν κάρτα ήχου.

Η πρώτη μου σκέψη ήταν η RME Fireface 800 σε συνδιασμό με την προενίσχυση Octamic D, έτσι θα έχω τα 4 προενισχυμένα κανάλια της fireface + 8 από την octamic.

Eπίσης με βάζει σε σκέψεις και ο συνδιασμός Digiface με octamic και κάποιον 2ο προενισχυτή με digital interface.

Tι προτίνεται? Το budget μου είναι 2000 ευρώ και κατά κύριο λόγο χρειάζομαι ηχογράφηση με 10-12 κανάλια συγχρόνως

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Για μικρόφωνα μιλάς πάντα;

Αν ναι πάρε από motu την 8pre και συνδύασέ την με ακόμα μια τέτοια (2-3 μην σου πω) και είσαι κούκλος. Συνδυάζεται και με άλλες από την motu (πχ 628) για περισσότερες επιλογές στις επιλογές in/out.

Βέβαια και η rme είναι κανόνι! Αλλά δεν νομίζω να συνδυάζεται με 2η καθώς έχει μόνο 1 firewire slot (ή μήπως κάνω λάθος; :? )

Edit: γράψε λάθος έχει 2 slots για 800 και 1 για 400.

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Α ωραία. Από την στιγμή που λες ότι διαθέτεις τόσα λ7 για 10 τουλ εισόδους θα σου πρότεινα τις εξής 3 λύσεις:

1) Συνδυασμός 2 motu 8pre (σύνολο στα 1500¤ max), οπότε και έχεις 16 μικροφονικές εισόδους, με την γνωστή ποιότητα της motu. Μην σου πω ότι στα 2000¤ και κάτι ψιλά κοτσάρεις και την 628 (τουλ στο site λέει ότι συνδυάζονται πολλές κάρτες από την motu μεταξύ τους). Οπότε έχει τουρμπο σύστημα και από ποιότητα ήχου και αριθμού αλλά και ποιότητας εισόδων-εξόδων

2) Συνδυασμό 2 (ή και 3) presonus firestudio την ναυαρχίδα της presonus. Λίγο ακριβότερη λύση από αυτήν της motu, αλλά με περισσότερες επιλογές in/out ανά μονάδα, σε σχέση με την Motu και με την γνωστή ποιότητα της presonus .

3) Συνδυασμός 2 (η και 3) focusrite saffire pro 26 i.o. Τα λόγια περιττεύουν για την focusrite.

¶σχετο, αλλά δουλεύεις με apple; Γιατί αν δουλεύεις μην παραβλέψεις και την apogee

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

αν και έχω την ff800 (εκπληκτική κάρτα) ίσως στις ανάγκες σου ταιρίαζει περισσότερο κάτι σαν κι αυτό . θα πρέπει να περιμένεις βέβαια αλλά μου μοιάζει με την ιδανική λύση.

To τρελό + στην RME είναι η τιμή της στην Ελλάδα!

Αυτό που με προβληματίζει είναι αν θα "παίζει" καλά με το octamic ή αν θα είναι καλύτερα να δώσω 300 ευρώ παραπάνω και να πάρω 2 rme

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου