Προς το περιεχόμενο

Ο γρίφος των πεταλιών

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω μερικά πετάλια (behringer tremolo, boss ds-1, ns-2, marshall shredmaster, crybaby wah) που δεν παίζουν με το τροφοδοτικό (δεν ανάβει το led ούτε βγάζουν ήχο) παρά μόνο με μπαταρία. Δεν μπορεί να είναι το τροφοδοτικό γιατί το με το ίδιο τα άλλα πετάλια (boss dd-3, morley wah) παίζουν. Τι μπορεί να φταίει; πως μπορώ να λύσω το πρόβλημα

thx

Νίκος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δλδ τα έβαλες 1-1 και δούλευαν ε; Και το τροφοδοτικό δουλεύει μια χαρά με άλλα πετάλια; Το τροφοδοτικό είναι από αυτά του τροφοδοτούν ολόκληρη ομάδα πεταλιών έτσι και όχι κάποιο που τροφοδοτεί 1 μόνο την φορά; (ξέρω είναι άκαιρη η ερώτηση αλλά λέω μπας)

Τότε στο προηγούμενο rig που είχες φτιάξει και δούλευε, βγάλε 1 από τα πετάλια και αντικατέστησέ το με κάποιο από αυτά που δεν παίζει. Έτσι ίσως καταλήξεις σε 1 που δεν δουλεύει ούτε και με αυτόν τον συνδυασμό, οπότε βρήκες το ύποπτο.

Ποιο τροφοδοτικό έχεις;

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Ανάμεσα στα πετάλια σου αναφέρεις και το NS-2, που υποθέτω είναι το Boss Noise Suppressor. Το πετάλι αυτό αν δεν κάνω λάθος προορίζεται για να τροφοδοτεί άλλα πετάλια αν και δεν ξέρω ακριβώς με ποιο τρόπο. Μήπως προκύπτει από εκεί η ασυμβατότητα ;

Δηλ. το τροφοδοτικό εφ'όσον στέλνει ρεύμα στο NS-2, στέλνει ποσότητα (mA) αρκετή για 7 πετάλια, και στους υπόλοιπους ακροδέκτες δεν φθάνει τελικά αρκετό ρεύμα...Δοκίμασε να στείλεις ρεύμα από το τροφοδοτικό (πρίζα) μονάχα στο NS-2 και από αυτό να δώσεις ρεύμα στα υπόλοιπα.

Το πρόβλημα παρουσιάζεται και όταν βάζω κάθε πετάλι μόνο του. Και σήμερα το απόγευμα άρχισε να κάνει νερά και το dd-6. Έχει αρχίσει να γίνεται εκνευριστική η ιστόρια...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου