CHRISL Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Μωρέ κάτι από τα 3 που έγραψα στην αρχή είναι. Ας το πάει σε κανά μάστορα να το δει να του πει. Μπορεί να μην χρειαστεί φορματ' date=' οπότε γλυτώνει και χρόνο.[/quote'] Δυστυχώς υπάρχει και ένα τέταρτο: ο δίσκος τα έχει παίξει. Για την ακρίβεια, αν δεν μπορεί να μπει ούτε σε Safe Mode, τότε είναι σίγουρα αυτό. :cry: Ωραία, αν φταίει ο σκληρός, πώς είμαι τώρα μέσα και μάλιστα κάνω και επεξεργασία Video??????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Ο δίσκος ανήκει στις μνήμες :wink: Α και αν σου πουν για φορματ μην ανησυχείς. Θα τους πεις τι θες να σώσεις και θα στα σώσουν. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
CHRISL Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 ¶λλαξες μνημες; Μου το έκανε και σε μένα και μου είπαν: Όχι, δεν έχω αλλάξει μνήμες. Απλώς ένα χρόνο πριν, πρόσθεσα μνήμες. Από τότε, λες να το θυμήθηκε τώρα???? Χρήστος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 όχι. Απλώς 1 ερώτηση έκανα. Αφού δεν άλλαξες μνήμη τότε κοίτα για ιό ή σκληρό (φορματ όπου και γλυτώνεις, μπιέλα όπου και κλαις! ) "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Ωραία' date=' αν φταίει ο σκληρός, πώς είμαι τώρα μέσα και μάλιστα κάνω και επεξεργασία Video???????[/quote'] Δεν ξέρω. Μήπως σου ξανασυνδέσανε το ρεύμα; Εσύ δεν έλεγες ότι δεν ανοίγουν τα Windows; Ο δίσκος ανήκει στις μνήμες :wink: Ο δίσκος δεν ανήκει σε καμία περίπτωση στις μνήμες. Στη γλώσα μας, αυτές οι δύο λέξεις περιγράφουν διαφορετικά πράγματα, διότι με την ίδια λογική ΚΑΙ τα cd-rom θα έπρεπε να περιλαμβάνονται στις μνήμες, καθώς και τα floppy. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Οκ δίκιο έχεις. Γράψε λάθος. Εννοούσα ότι όπως ακριβώς και με τις μνήμες παίζουν ασυμβατότητες, που συνήθως αποτέλεσμα έχουν το reboot, έτσι γίνεται και με τους σκληρούς. Ανοιγοκλείνουν! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
CHRISL Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Ωραία' date=' αν φταίει ο σκληρός, πώς είμαι τώρα μέσα και μάλιστα κάνω και επεξεργασία Video???????[/quote'] Δεν ξέρω. Μήπως σου ξανασυνδέσανε το ρεύμα; Εσύ δεν έλεγες ότι δεν ανοίγουν τα Windows; Συγνώμη, αλλά δεν είμαι και πολύ ειδικός. Εννοείς, ότι μπορεί να έγινε διακοπή ρεύματος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 ..κατέβασε το ultimate boot cd ....μπες με επιλογη win98 ....βρές το τελευταίο πρόγραμμα που εγκατέστησες και απεγκατέστησε το ....κάνε reset Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
CHRISL Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 ..κατέβασε το ultimate boot cd....μπες με επιλογη win98 ....βρές το τελευταίο πρόγραμμα που εγκατέστησες και απεγκατέστησε το ....κάνε reset Φίλε dimicupo, Εννοείς ότι μπορεί να φταίει κάποιο πρόγραμμα που εγκατέστησα τελευταία; Και πώς θα το βρω; Εξάλλου, τόσα updates σε τόσα προγράμματα γίνονται αυτόματα... Ή αυτά δεν μπορεί να φταίνε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
CHRISL Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Μπήκα στο σχετικό site http://www.ultimatebootcd.com/download.html αλλά τι να πρωτοκατεβάσω; :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση