Προς το περιεχόμενο

Egnater Mod 50

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχει κάποιος γνώμη για τον συγκεκριμένο ενισχυτή αν και ξέρω ότι είναι λίγο δύσκολο εδώ στην Ελλάδα.Επίσης ποια η γνώμη σας για τα modules του Egnater είναι "Ψεύτικα" 'οσον αφορά τους ενισχυτές που προσομοιώνουν?

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τυχαίνει να είχα...ένα egnater preamp ..με mods απο twin, vox, marshall like και rectifier....το είχα βρει απο Πορτογαλλία... γενικά καλό μηχάνιμα...δεν θα το ξανάπερνα όμως με τίποτα... αρκετά κομπρεσαριστό και όχι ιδιαιτέρως σφιχτό...ίσως να μην το είχα settarei και καλά με τα εφέ μου... επίσης πάρα μα πάρα πολύ κακό loop out...οπότε υπολόγιζε οτι το εφέ σου θα το βάλεις serial...το οποίο ξέρεις οτι σημαίνει αρκετό χρωμάτισμα....

anyway μερικά mods είναι πετυχημένα άλλα όχι... εγώ θα σου πρότεινα να πας κατευθείαν σε ένα preamp οπως soldano...νομίζω πως είναι το καλύτερο απο όλα που έχω ακούσει...εκτός απο το Βοgner fish...που δεν ξέρω πως παίζει...

τοχα δώσει και αρκετά καλή τιμή τότε...

ελπίζω να βοήθησα...

http://www.indoorstorm.com/newsdesk_info.php?ndPath=7&newsdesk_id=187

Μπορεις να ακουσεις πολλα modules σ' αυτο το site. Εχει πολυ καλες ηχογραφησεις και μου αρεσουν ολοι οι ηχοι, δε θα ελεγα οτι ειναι ψευτικοι. Εχω ακουσει και τις δυο προηγουμενες προενισχυσεις του, παντα μου αρεσε ο ηχος του.

• 7 μήνες αργότερα...

επαναφέρω το θέμα για να μην δημιουργήσω νεο..

είχε κανεις σας "επαφή" με το MOD50 ή MOD100?? γενικά κάτι που μπορει να ειναι χρήσιμο, σκέφτομαι να παρω ένα!

φιλικά

κωστας

www.soundclick.com/konstantine

Οι Egnater ειναι παρα πολυ καλοι ενισχυτες. Εχω παιξει με 2 μοντελα τους μονο το IE4 και τον πιο καινουργιο modular προενισχυτη. Απλα το Mod 50 θα σου παει ακριβα να το φερεις ευρωπη και δεν ξερω κατα ποσο θα σε συνεφερε. Κατα τα αλλα να εισαι σιγουρος οτι παιζουν καλα και εχουν πληθορα απο modules. Μπορεις να ριξεις μια ματια και στο forum του http://www.rig-talk.com/forum/viewforum.php?f=26

είμαι ανάμεσα απο αυτό (MOD50 με Τ/D & EG3/4) που θα βγει περίπου 2300€ κ τον Lonestar Classic που καινουργιο έχει 2500€ και μπορει κ να το βρω μεταχειρισμένο 1700-1800€ περίπου (αν και προτιμώ την έκδοση που "πεφτει" κ στα 10watt που δυσκολα θα την βρω used)...

ό ήχος που ψάχνω ειναι κατι απο Andy Timmons στο Resolution και Jeff Kollman στο τελευταίο των Cosmosquad..

ξέρω οτι ο Lonestar(έπαιξα πρόσφατα με έναν) δεν είναι πολύ heavy από μόνος του αλλα δεν θα με πείραζε να τον boostαρω με κάποιο απ τα OD πετάλια μου... δυστυχώς όμως δεν μπορώ να παίξω με ένα Egnater κ πρέπει να βασιστώ σε γνώμες άλλων κ clips... τα οποία ειναι πολύ καλά αλλά φοβάμαι μήπως το κεφάλι του egnater ειναι περισσότερο compressaρισμένο απ οτι θα ήθελα...

καμιά ιδεά?

john, θυμάσαι με τι modules είχες παίξει?

φιλικά

κώστας

www.soundclick.com/konstantine

egnater γενικα παααρα πολυ δυσκολα θα βρεις καποια απο τα mod εχτως και αν μπορεις να παρεις κατι τετοιο απο αμερικη γενικα.στην ευροπη ενας dealer παιζει π δεν εχει stoc και θα αργησει να φερει.(1-2 χρονια αναμονη)

γενικα και εμενα η επαφη μου με egnater ειναι με το preamp που αναφερει ο φιλος πιο πανω...

;D

χρηστο ομως εμενα οοοολα τα rack γενικα οπως λες μου ακουγονται...

το τι μπορεις να κανεις ειναι να παρεις randal (που παιζουν τα mods της egnater) και συντομα θα υπαρχει μια 'moda' που θα μπορεις να αλλαζεις και τα καναλια(τα egnater δικαναλα τα randal 1 )h οποια θα ειναι και egnater approved απ'οτι ειχα ακουσει.

αυτα ελπιζω και εγω με την σειρα μου να βοηθαω :)

john, θυμάσαι με τι modules είχες παίξει?

φιλικά

κώστας

Το ΙΕ4 δεν είχε modules αλλα ηταν ενα hi gain μηχανημα με 'ζουμερο' lead με αρκετο sustain.

To M4 είχε ενα module οπου ειχε Fendere καθαρα (TD) και το lead ήταν αυτο που λεει τώρα EG. Τα αλλα δεν τα εψαξα παρα πολυ. Το χαν αφισει μεταχειρισμενο σε ενα καταστημα για πωληση εδω και καιρο

Απο τα 2 θυμαμαι το ΙΕ4 να μου χε κανει πιο καλλη εντυπωση αλλα δεν μπορω να κρινω 1ον γιατι τοτε δεν ειχα ακουσει ή να εχω πολλα high end μηχανηματα

2ον Ειχα αφιερώσει πιο πολυ ώρα

3ον Το συγκεκριμενο ΙΕ4 το είχε νομιζω καποιος αμερικανος session κιθαριστας και απο εκεινον το αγορασε ο γνωστος μου οπωτε λογικα θα ειχε πεσει και το αναλογο μοντιφικαρισμα

Και τα 2 τα ακουσα με VHT τελικους

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου