dimicupo Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 ΕΙΜΑΙ ΦΛΩΡΑΚΛΑΣ!!!! Δε ρισκάρω ένα καλό ουάου για μερικά σουβλάκια που θα τα φάω έτσι κι αλλιώς... :lol: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apost Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 πρωτα γκομενα και μετα μασαμπουκα. ή μηπως να δοκιμασω και τα δυο ταυτοχρονα??? 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 θελω φαι!!!!!!!!!!!!!!!!! Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ!!! ΤΑΙΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ!!!! :twisted: :twisted: ΜΑΣ ΕΧΕΣΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ... :lol: :lol: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
death Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Και τα δυο συν χέσιμο + ύπνο.Με οποιαδήποτε σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Λιάκο, είναι πιά πολύ αργά, σου βγήκε τ' όνομα... ΠΑΛΙΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ!!!!!!! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 α εγώ νόμιζα ότι θα τον αποκαλέσεις γκέι γιατί ψήφισε "Είμαι γκεϊς, δώστε μου να φάω" :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Μπα, σε σχέση με τα αμερικανάκια, καλύτερα γκεϊς. Αν γουστάρει γκεϊς πάντως οκ, ότι θέλει ο πελάτης. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 liakos μην τους ακους ρε φιλε.Δεν ξερουν να εκτιμησουν την καλη κουζινα! :wink: :lol: :P :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :D feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Μάγκες μεγαλώστε το κλουβί και φέρτε δύο αράπηδες.... 8) Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση