anastasis Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2007 μη τσακωνεστε.... βρηκα τη λυση.... θα φαμε της γκομενες!!!!! :twisted: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mimis Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2007 Σουβλακι με γυρο χωρις τσατζικι και μετα μπυρες με Champion's league(για τη διψα) :) Μην ειστε φλωροι 8) :wink: Το μωρο ας κανει προκαταρκτικα μονο του' date='και που'σαι,ε?ερχομαι! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote'] Σωστός :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2007 ρε τη γκομενα και ουτε καν το συζηταμε!!σοβαρα τωρα??κολλας στη μασα? :D Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
judas1992 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2007 το φαει ειναι θρησκεια :) ενω οι γυναικες πειρασμος :twisted: ... μου φαινετε ομως οτι θα υποκηψω στον πειρασμο και μετα θα ζητησω συγχωρεση!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mimis Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Kαλά έχω απογοητευτεί πάρα πολύ με σας. Ρει πάτε καλά, αφήστε τις πίπες!!!!!! Θα πεθάνετε από το φαί για να ικανοποιήσετε μία σκύλα που έχει όρεξη για κρεπάλίασμα. Είσαστε σοβαροί;;;;;;;;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xara9000 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 SOrry...εμμ...δε ξέρω αν έχω θέση σε αυτή τη συζήτηση...αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως είμαι το μόνο άτομο ανάμεσα σε όλους εσάς που θα μπορούσα να διαλέξω το φαγητό χωρίς ιδιαίτερη σκέψη ή ίχνος ενοχής!! χα! :lol: σπασα ένα πόδι στο σκι!! Ευτυχώς δεν ήταν το δικό μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 ....Με την προυπόθεση οτι δεν είσαι λεσβούρα καραμπιφτεκού,ναι....... 8) ...μεταξύ μας τώρα,για άντρα σε κόβω που κάνει πλάκα... :wink: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Και γω ρε Μήτσο άντρας που κάνει πλάκα είμαι, πειρρρρράζει; :D :D :D LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Θα πεθάνετε από το φαί για να ικανοποιήσετε μία σκύλα που έχει όρεξη για κρεπάλίασμα. Είσαστε σοβαροί;;;;;;;;;;;;; Ελα ρε συνονοματε,δωσε λιγα γκαζια ακομα..Αυτοι οι φλωροι πανε το ειδος μας πισω! :lol: :lol: Καφριλα,κρεμμυδι και μετα t$ΙμP000kI Aκους εκει με τους φλωρους! :lol: :lol: Ασ την εκει τη σκουλαμεντρα να παρακαλαει και να χαϊδευεται.Μετα απο ενα σουβλακι ολα φτιαχνονται. Εξαλλου οπως λεει και ο (σοφος ομολογουμενως λαουτζικος) νηστικο αρκουδι δε χορευει :wink: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 νηστικο αρκουδι δε χορευει :wink: Ούτε και χορτάτο όμως. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση