kwstas79 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Η απόφαση είναι δικιά σας. Πάντως εδώ οι αμερ'κάνοι με απογοητέυουν ΟΙΚΤΡΑ. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 ρε είναι βλάκες?? μόνο για τη μάσα ζούν...? learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 εγώ ψηφίζω γκομενάκι και τα μυαλά στα κάγκελα ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Εγώ θέλω και αυτήν από το avatar του Κώστα.:D:D Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Τώρα ρε Κώστα στα αλήθεια πιστεύεις ότι κάποιος θα προτιμήσει το φαί; Τώρα φταίω να ψηφίσω το φαί, έτσι μπας και πάρει καμιά ψήφο; Μπα..... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 ....γκομενάκι φυσικά και μετά τρώμε άμα θέμε....(θα θέμε γιατί...) 8) Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Clouseau Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Ε,εντάξει έτσι είναι πολύ εύκολο! Καντο πιο hardcore πχ έχεις να φας 3 μέρες... Τι διαλέγεις,μπούτι ξανθιάς ή μπούτι κοτόπουλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 ...Φυσικά μπούτι ξανθιάς και θάνατο απο ασιτία!!! Μα τι ρωτάς τώρα..... :lol: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 εγώ θα πάρω το μπούτι απ΄το κοτόπουλο μιας ξανθιάς :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Σουβλακι με γυρο χωρις τσατζικι και μετα μπυρες με Champion's league(για τη διψα) :) Μην ειστε φλωροι 8) :wink: Το μωρο ας κανει προκαταρκτικα μονο του,και που'σαι,ε?ερχομαι! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση