Προς το περιεχόμενο

Κιθάρα στα 1000-1500....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φιλε mustaine διαβαζωντας το thread μου φαινεται οτι το ανοιξες εχοντας ηδη αποφασισει οτι θα παρεις τη rr5' date=' και αφηνεις τα παιδια απλα να λενε τα δικα τους :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote']

Mesimeriaris Οχι δεν ειναι ετσι.Απλα μου φαινοταν καλη ευκαιρια η rr5.Δεν εχω αποφασισει ακομα και γιαυτο ανοιξα το topic.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 23
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Λοιπόν εγώ πάντως πιστεύω ότι την καλύτερη λύση για το ροκ-μεταλ την έδωσε ο zephyrus και ο rope. Χτύπα μια fender με 2πλό στη γέφυρα, μαζί με διακοπτάκι push-pull να γίνεται μονός και είσαι ηχητικά καλυμένος.

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

H Fender fat strat deluxe πράγματι είναι πολύ καλοφτιαγμένο και σίγουρα από τα πιο ευέλικτα όργανα. Αλλά επειδή σε κόβω για μεταλλά πρόστυχο και ερωτιάρη (σαν και΄μενα δηλαδή), προτείνω ΑΣΠΡΗ Gisonάρα Flying-V. Tο καλυτεροτερο..8)8)8)

Α! και κατι άλλο ψιλοάσχετο αλλά σχετικό: Κατα τη γνώμη μου πάντα, αν δεν έχεις ΑΠΟΛΥΤΗ ανάγκη το floyd rose, απέφυγέ το. Εμένα μόνο μπελάδες μου φέρνει. ¶σε που κόβει πολύ το sustain.;)

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Πραγματι πολυ καλα οργανα και τα2.Θα κοιταξω μηπως μπορεσω να ανεβασω το budget λιγο καθως η αγορα θα γινει μαλλον στις αρχες του καλοκαιριου. κ εγω βεβαια θα θελα να αποφυγω το floyd rose.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου