mustaine Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Φιλε mustaine διαβαζωντας το thread μου φαινεται οτι το ανοιξες εχοντας ηδη αποφασισει οτι θα παρεις τη rr5' date=' και αφηνεις τα παιδια απλα να λενε τα δικα τους :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote'] Mesimeriaris Οχι δεν ειναι ετσι.Απλα μου φαινοταν καλη ευκαιρια η rr5.Δεν εχω αποφασισει ακομα και γιαυτο ανοιξα το topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 Λοιπόν εγώ πάντως πιστεύω ότι την καλύτερη λύση για το ροκ-μεταλ την έδωσε ο zephyrus και ο rope. Χτύπα μια fender με 2πλό στη γέφυρα, μαζί με διακοπτάκι push-pull να γίνεται μονός και είσαι ηχητικά καλυμένος. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 H Fender fat strat deluxe πράγματι είναι πολύ καλοφτιαγμένο και σίγουρα από τα πιο ευέλικτα όργανα. Αλλά επειδή σε κόβω για μεταλλά πρόστυχο και ερωτιάρη (σαν και΄μενα δηλαδή), προτείνω ΑΣΠΡΗ Gisonάρα Flying-V. Tο καλυτεροτερο..8)8)8) Α! και κατι άλλο ψιλοάσχετο αλλά σχετικό: Κατα τη γνώμη μου πάντα, αν δεν έχεις ΑΠΟΛΥΤΗ ανάγκη το floyd rose, απέφυγέ το. Εμένα μόνο μπελάδες μου φέρνει. ¶σε που κόβει πολύ το sustain.;) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustaine Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 Πραγματι πολυ καλα οργανα και τα2.Θα κοιταξω μηπως μπορεσω να ανεβασω το budget λιγο καθως η αγορα θα γινει μαλλον στις αρχες του καλοκαιριου. κ εγω βεβαια θα θελα να αποφυγω το floyd rose. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση