dimicupo Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Μπάμ! Μπούμ! Ουυυιι Ουυυιι Αχαχαχαχαχα!!!! Μουάχαχαχαχα!!!! :lol: :?: :?: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
death Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 AAAAAAAAAOOOOOOOOOYYYYYYYYYYYYYYAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 πάντα pumaro... learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 45 γιαννηδες και ένας γιασδφαδφασεηφ αφασδφδφδσφ ααφακακααπφαδφαφδα δ α φαδφθαδφα ααα και να μη ξεχάσω ότι δφαφα φαδφφ ποοοοο ρρρρρρρ τρρρρρ ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΜΜΜΜΜ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 υπάρχουν χρυσόψαρα εδω? ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Q/,SJDFGOQEG[PQLKEFNBPLHJNBP;QFNBQDFBJNQDKFBN['QDFLKNQDF,BN'[QFVBN'[QDBNQLKFHNB]QKFBHN]QKFGBHN]QDFBN]QPDFBNJ]QPLKFBJN]QFGBH'QR,B'ZCVKBHJW'TLHJQ'G,FBNM' WFHJWYHJ Δεν κάνω πλάκα! Σοβαρά μιλάω... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RoPe Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΙΩΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΛΣΞΚΑΔΗΦΚΞΓΗΗΟ;ςΡΕΦΔςΑΓΚΑΞΕΣΗΦΚΞςΑΚΦΞς;΄ς;ΡΓΝΞΡς?????????????????/// Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΏΡΑ!!!!!!!!!! Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Εγώ 1 ξέρω... Οτι η ΔΕΗ Γ@%$&^ με σουτζουκακια σμυρνέικα... Στον επόμενο τόνο η ώρα θα είναι 20 και 54 και 10 δευτερολεπτα... μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ! Στον επόμενο τόνο η ώρα θα είναι 20 και 54 και 20 δευτερόλεπτα... ' (<-- ο τόνος που λέγαμε..) Στο επόμενο μπαρμούνι η ώρα θα είναι 37 και 82 ΑΚΡΙΒΩΣ.... Όποιος κάνει τον ήχο του μπαρμπουνιού κερδάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση