tommy Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Μόλις χτές αγόρασα αυτά τα ηχεία. Έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές σε ξένα περιοδικά αλλά σκαλίζοντας το φόρουμ δε βρείκα αναφορά στα συγκεκριμένα ηχεία. Αν τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς και μπορεί να μου πει τι γνώμη του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Νομίζω ότι τώρα πλέον δεν έχει νόημα η ερώτησή σου αφού την έκανες την αγορά. Δηλαδή αν κάποιοι σου πουν ότι τα ηχεία είναι μέτρια ή χάλια θα τα δώσεις πίσω; Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην ασχολείσαι με τη γνώμη των άλλων και να σχηματίσεις δική σου. Μάθε τα ηχεία σου, κούρδισε τα αυτιά σου με τον ήχο τους και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους. Καλές μίξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Καλά εσύ πρώτα αγοράζεις και μετά ρωτάς; :D Τες πα. Για την κατηγορία τιμής που παίζουν είναι πολύ καλά. Νομίζω ότι κάποιος τα πούλαγε εδώ μέσα και δεν τον πρόλαβα :evil: :evil: :D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tommy Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Τι γενική άποψη για τα συγκεκριμένα ηχεία όπως σας είπα την έχω σχηματίσει για αυτό και τα πήρα. Την ερώτηση την έκανα για να μάθω κάτι παραπάνω (απόδοση, σωστή τοποθέτησει, σύνδεσει με κάρτα ήχου,κλπ). Τες πα. Αύριο Θα αγοράσω μια κάρτα ήχου. Θα μπω μετά στο φόρουμ να μου πείτε την γνώμη σας εντάξει.lol. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση