menelaos Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Όχι ρε παίδες, και ήθελα πολύ να έρθω, αλλά το σάββατο δε μπορώ.... Next time κι εγώ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2007 Λοιπόν, κανένας άλλος? dkall θα έρθεις τελικα? Μεχρι στιγμής έχουν πει οτι θα ειναι οι boukaw7 kwstas79 pastelius wasted Vrass Δεν μου έχει ξεφύγει κανείς, ε? Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2007 Οχι βρε Vrass , μια μερα εχω για να βγω με την γυναικα μου ( τις αλλες κοιμαται με τις κοτες) Next time , ελπιζω μεσοβδομαδα ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ πιεστε και μια για μενα και σας την χρωσταω ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2007 ΟΚ. Θα πιούμε αρκετές για όλους όσους δεν μπορεσαν σημερα. ;) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2007 και φωτο, έτσι; Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2007 ...εεεε και τελος παντων , εαν εχετε καταληξει που θα πατε και δεν το εχετε κρυφο , πεστε και που θα ειστε , γιατι καποιου μπορει να του τη βαρεσει στις 11 πχ και να θελει να ερθει να σας βρει ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2007 Νομίζω ότι έκλεισε για beer academy στα εξάρχεια που είναι κέντρο να βολεύει άπαντες "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2007 Μάγκες έκατσε στραβή...Δν θα τα καταφέρω..Nα περάσετε όμορφα!Την επόμενη φορά είμαι μέσα.. feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2007 Λοιπόν τελικά ισχύει για τις 10 στην πλατεία έτσι; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2007 Yeap! Εκτος απροόπτου όλα όως τα κανονίσαμε. ;) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση