kwstas79 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Λοιπόν προτείνω να πάμε Eξάρχεια, μιας που είναι κεντρικά και έχει και μαύρη guiness. Στις 10 είναι καλά; Το μαγαζί που ακριβώς είναι; Που θα συναντηθούμε; Να κρατάω μια λες πολ να με αναγνωρίσετε; ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Παιδια κατι παιζει με το νοιζ και απο το μεσημερι δεν μπορουσα να μπω. Τωρα μπηκα και ειδα τις απαντήσεις και τα π.μ. Η προταση του Κώστα μου φαίνεται οκ. Να πούμε λοιπόν Σαββατο 13/10 ωρα 22.00 στην πλατεια Εξαρχειων μπροστα στην εισοδο της "Μπλε Πολυκατοικίας"... Αν κάποιος έχει να προτείνει κατι αλλο σε μέρος ή ώρα, ας το πει εγκαιρα. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Ρε παρτε και καμια ψηφιακη φωτογραφική αν υπαρχει για να δούμε τα κατορθωματα του πρωτου Μπυρο-meeting του Noiz.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Να φορέσετε καπελάκια με το avatar σας. Εγώ -την άλλη φορά- θα έχω ένα κόντρα-ακκορντεόν :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Καλυτερα δωστε τελικο προορισμο ωστε εαν καποιος αργησει να μην μεινει με την......κιθαρα στο χερι ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Μεχρι στιγμής είμαστε τέσσερεις... Καλα, οι υπόλοιποι δε θελετε μπυρίτσα??? Και να αργήσει λίγο κανεις τον περιμένουμε. Η μπυραρία που λένε τα παιδιά δεν ξέρω που είναι, οπότε είπα στην πλατεία που την ξέρουμε ολοι (πιστεύω)... Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Clouseau Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Θα ερχόμουν και'γω αλλα έχει μπάλα :D Next time :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Τώρα ποια είναι η μπλε πολυκατοικία; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Tι λέτε μετά τη μπύρα να πάμε για ένα jam?... Eμείς ,το αλκοολ και τα όργανά μας ... :lol: :lol: Του π^^^τη, μέσω μουσικού φόρουμ θα γνωριστούμε/έχουμε γνωριστεί :lol: The Noiz Big Band yeah feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Καλή φάση! μόνο που προς το παρόν είμαστε δυο κιθαρίστες, δύο μπασίστες και ένας κουλός αναποφάσιστος (αυτος ειμαι εγω). Βαλε και τις μπυρες, κατι καλό θα βγει!:twisted: :roll: :?: :?: Οπότε είμαστε 5 boukaw7 kwstas79 pastelius wasted Vrass Επιθεωρητά Clouseau ντροπή... :lol: :lol: :lol: εδιτ: Η μπλε πολυκατοικία είναι ανάμεσα στα καφέ που είναι επάνω στην πλατεία. Ρώτα έναν από τους περιπτεράδες να στη δείξει. Α! και δεν είναι πλεον μπλε, έχει ξεβάψει. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση