panagiotis Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2007 καρα-off: Κώστα βλέπω το αβαταρ σου και συνειδητοποιώ ότι ακόμα δε το έχω συνειδητοποιήσει...... πώς τα λέω ο π*****ς....8) :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2007 Ωραία! Μεχρι στιγμής είμαστε τρεις. boukaw7 kwstas79 Vrass Το σαββατο το βράδι είναι οκ και για εμένα. Για μέρος λέω κάπου κεντρικά, εκτός και αν θέλετε κάτι προς τα βόρεια όπου πάιζει Ζύθος και Beer Academy στην Κηφισίας στο ύψος του Υγεία. Περιμένουμε και άλλες συμμετοχές και προτάσεις για μέρος εννοείται. ;) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2007 Aυτή θεωρείται από πολλούς' date=' ανάμεσα σε αυτούς και "ειδήμονες", σαν η καλύτερη μπύρα του κόσμου: http://en.wikipedia.org/wiki/Westvleteren Kάντε υπομονή και διαβάστε όλο το αρθράκι, είναι [b']εξαιρετικά[/b] ενδιαφέρον. Από καθαρή κ#@%φαρδία είχα πιει κι εγώ την χρονιά που είχε βραβευτεί (2005-6, τότε που έγινε διάσημη παγκοσμίως & δεν υπήρχε μπουκάλι ούτε ζωγραφιστό) από φίλο που έχει θείο που δουλεύει εκεί. Δεν μου ήρθε και νταμπλάς αλλά πράγματι είναι κάτι το... θείο. Σίγουρα πρέπει κάποιος να έχει δοκιμάσει πολλές μπύρες διαφορετικών ειδών για να την εκτιμήσει (όπως η... Tele Εσφούλη!!! :D ) Προσεχώς σκέφτομαι να πάω κατά κει για να πάρω μερικά μπουκάλια, δεν είναι ιδιαίτερα μακριά (όπως λέει και η Wiki, δεν υπάρχει που-θε-νά εκτός του μοναστηριού). Κι αν σας ξύπνησα την περιέργεια, εδώ λέει πιο πολλά: http://www.whitebeertravels.co.uk/sixtus.html Οντως οι μοναστηριακες βελγικες μπυρες ειναι καταπληκτικες,μονο που αν τις πιεις ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ με 40 βαθμους θα καταληξεις στο...ρυθμιστικο.. :lol: λογω του πολυ υψηλου αλκοολικου βαθμου τους. Το ιδιο συμβαινει και με αρκετες γερμανικες bock beers,δυστυχως μονο σε βοριοτερα κλιματα μπορεις να τις απολαυσεις πραγματικα (η βεβαια το χειμωνα..) Το καλοκαιρακι (στην ακρογυαλια.... :lol: ) προτιμω μπυρες με νορμαλ αλκοολικο βαθμο (pilsner κυριως ή απω ανατολιτικες που ειναι και ξεδιψαστικες....) :wink: Παντως προσωπικα η καλυτερη μπυρα που εχω πιει στη ζωη μου παραμενει αυτη http://www.koestritzer.de/index.php?id=1&intro=1 :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Σουπερφακουλη, δε θαρθεις εσύ ατιμούτσικο; ¶ντε έλα και υπόσχομαι να μην συνδυάσώ τις λέξεις "φέντερ" και "κουπί" μαζί σε μια πρόταση! :D LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Ναι, ρε παιδια που ειστε όλοι? Παλιότερα είχε δείξει ενδιαφέρον αρκετός κόσμος. Ελάτε να μαζευόμαστε... Πλησιάζει το σ/κ!!! Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Έτσι όπως το πάμε ούτε τα Χριστούγεννα δε θα βρεθούμε! Προσωπικά, εγώ βαρέθηκα να δηλώνω συμμετοχή κάθε φορά! Μπορεί και να το γρουσουζεύω, που ξερς; :lol: Εν πάσει περιπτώσει, εμμένω ανυποχώρητος στις αρχικές μου τοποθετήσεις... :P Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Nαι, στα Χριστούγεννα!! Για να είμαι κι εγώ!!! (Xριστούγεννα wasted αλλά... ποιου έτους; ) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Ε, δε θα πάμε μόνο τώρα ρε παιδιά... Μη φοβάσαι bloody θα γίνουν και άλλες μπυροποσίες που θα είσαι και εσυ παρών. ;) Οπότε γίναμε τέσσερεις προς το παρόν boukaw7 kwstas79 wasted Vrass Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Περιμένουμε photos από την μπυρο-συνάντηση!!! ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Τα Χριστούγεννα είμαι μέσα κι εγώ. Αααα, στις μπύρες είμαι ξεκούρδιστος. Τις πίνω όλες (και ζαλίζομαι με την πρώτη :lol: :lol: :lol: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση