Προς το περιεχόμενο

new stratocaster στον οριζοντα...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 83
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Godin Freeway...Fender Highway...θα πάρουμε τους δρόμους έτσι όπως πάμε.

Ότι και να πάρεις να ξερεις ότι η κιθάρα θέλει...ξύλο...για να σου κάτσει :D

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αχ...το ΑΤΙΜΟ το decal ....με το αναποδο "F" και τα ελληνικα "Ε" ....AAAAXXXXXX..............

Που να το πιάσει και ο Λιακόπουλος...Λεωνίδας και ο Fender :D

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

1) η am.standard εχει steel block tremolo? αν οχι υπαρχει στην ελλαδα να της βαλω?

Η am.std εχει steel block. Στο δευτερο ερωτημα σου η απαντηση ειναι οτι αυτο το πανσπανιο και εξαιρετικα πολυπλοκο εξαρτημα :D :D :D :D :D δεν υπαρχει στην Ελλαδα (εψαχνα προσφατα για μια κιθαρα μου και τελικα το παρηγγειλα απο εξωτερικο)........εκτος και αν βρεις απο καποιον τεχνικο και σου χαρισει (????) κανενα που να του εχει μεινει...... :D :D :D :D

2 things are infinite:the universe&human stupidity

αχ...το ΑΤΙΜΟ το decal ....με το αναποδο "F" και τα ελληνικα "Ε" ....AAAAXXXXXX..............

Που να το πιάσει και ο Λιακόπουλος...Λεωνίδας και ο Fender :D

http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=111019#111019

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Εχω την Am. Series (ή standard, ο,τι προτιματε!) απο τον Ιανουαριο (chrome red-maple).Αν τα λεφτα δεν ηταν εμποδιο ισως και να ειχα παρει deluxe (λογω μαγνητων-noiseless- steel saddles,pop-in tremolo arm) αν και ειχα κολλησει με το chrome red που δεν υπαρχει στις deluxe.To σκεφτομαι κι εγω για παραγγελια steel block tremolo απο gf,αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι το χρειαζομαι (ποσο sustain ακομα να θελω???)εκτος και αν προσδιδει και κατι αλλο στον ηχο.Το μανικι ειναι τελειο σε αισθηση (rolled edges!!) τα ταστα αψογα κ.τ.λ.Δεν εχω προσωπικη εμπειρια με rockinger αλλα υπαρχουν λεπτομερειες που κανουν τη διαφορα (π.χ. tilt screw στη βαση του neck) και τουλαχιστον για εμενα ειναι φοβερα πορωτικο να βλεπω το decal :)

p.s. H Am. Series δεν εχει steel block :(

"American 2-Point Synchronized Tremolo with Stainless Steel Saddles"

Και τα Stainless Steel Saddles δειχνουν σαν καποιο κραμα ή τουλαχιστον δεν ειναι polished σαν της deluxe

To σκεφτομαι κι εγω για παραγγελια steel block tremolo απο gf' date='αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι το χρειαζομαι (ποσο sustain ακομα να θελω???)εκτος και αν προσδιδει και κατι αλλο στον ηχο.[/quote']

Το steel block δίνει "διαύγεια" στον ήχο και πεντακάθαρο σκαστό και μεταλλικό ήχο (ειδικά στις τυλιχτές χορδές)

η αναζητηση της κιθαρας που περιγραφει το θεμα αυτου του τοπικ "κλεινει" μετα απο την ακροαση του παρακατω video.(να ναι καλα ο ανθρωπας :wink: )

CASE CLOSED

THANK YOU ALL!!

8) 8) 8)

Mesa/Boogie & Strato

Σπύρο την 50s την άκουσες?

http://www.youtube.com/watch?v=tNNIlzKJTvg

Μήπως βιάστηκες να αποφασίσεις??? :D:D

:lol:

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ!!!! :lol:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου