trolley Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Baphomet, δεν νομίζω να έχεις δίκιο σε αυτές τις πληροφορίες. Πρώτον, διότι το "Then We Are Decided" δημιουργεί οτιδήποτε εκτός από συμπάθεια για τους ήρωές του :). Δεύτερον διότι οι μελωδικές του γραμμές είναι κατευθείαν μέσα από το μελωδικό υλικό του JCS, οι οποίες παραμένουν αναγνωρίσιμες παρά το μινιμαλιστικό (σχετικά) οργανικό τοπίο. Ο weber δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει άλλον να χειριστεί υλικό του, ούτε καν κάτω από τις πιέσεις της ισραηλινής κυβέρνησης. :) Έχεις βέβαια δίκιο ότι δεν το έχω βρει πουθενά αλλού εκτός από το υλικό του 73 (όχι ότι το έψαχνα κιόλας) :). Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Baphomet Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2007 Στο οτι δεν το έγραψαν οι δημιουργοί του, είπα οτι είναι φήμες και οτι προσωπικά δε το πιστεύω. Για τους λόγους που δεν εμφανίζεται πουθενά εκτός της ταινίας είμαι βέβαιος πάντως. Στο συγκεκριμένο κομμάτι, οι φαρισαίοι φαίνονται αναγκασμένοι να κινηθούν εναντίον του Ιησού προσπαθώντας να προστατέψουν τον λαό τους. Κάπως έτσι προσπαθεί να τους κάνει ο δημιουργός λίγο πιο συμπαθητικούς από ότι φαίνονται στο "this jesus must die" π.χ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
poto84 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2009 Γεια σας παιδια..καινουριος στο φορουμ..ειμαιαπο τους πιο φανατικους οπαδους του ιησου χριστου υπερλαμπρου αστρου..να πω οτι εχω σε κασετα καποια κομματια απο την ελληνικη παρασταση του 77 απο μιαεκπομπη που τα χαν παρουσιασει τοτε και δεν ξερω αν ενδιαφερεστε να προσπαθησω να τ ανεβασω στο νετ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2009 Αν δεν υπάρχει πρόβλημα νομικής φύσεως, (ελπίζω όχι), προσωπικά φυσικά και ενδιαφέρομαι. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexat Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Ενδιαφέρομαι και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
poto84 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2009 ενταξει παιδια..θα προσπαθησω να τ ανεβασω..η ποιοτητα ηχου και εικονας προφανως δεν ειναι τοσο καλη λογω χρονολογιας αλλα πιστευω αξιζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Baphomet Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 κι εγώ το θέλω αν το ανεβάσεις ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση