andreoulis Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 +1, πολυεστέρας ή πολυουουρεθάνη για μεγαλύτερη αντοχή. Το μονο υποτιθέμενο πλεονεκτιμα του νίτρου είναι το λεπτο φίλμ που σχηματιζει (που το κάνει και πιο ευαίσθητο). Τέλος μην ξεχνάμε οτί το νιτρο και οι διαλύτες του κάνουν τρελό σεξ στο περιβάλλον :evil: :evil: γι'αυτό και παει να καταργηθεί από την Ε.Ε. Και η ερώτηση της ημέρας: γιατί όχι γομαλλάκα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Και η γομαλλάκα με βολεύει γιατί έχω αλλά μπαίνει σε πιστόλι? (διαλύεται με οινόπνευμα εάν δεν κάνω λάθος) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreoulis Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Μπορεί να μπαίνει για τα πρώτα χέρια (ώς σίλερ) άλλα για τα υπόλοιπα θέλει, δυστυχώς, χέρι και χρόνο... Για να μήν λεω και ότι να'ναι :oops:, σε σώμα ηλεκτρικής δεν έχω δεί ποτέ γομαλάκα... μόνο σε ακουστικά όργανα. Σκέφτομαι να το κάνω σαν πείραμα στο μέλλον, εξ' ου και το ερωτηματικό... Αλλά προφανώς κατέχεις την τεχνική του πιστολιου οπότε, μάλλον να είναι καλύτερα να βάλεις πολυουρεθάνη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 η γομολακα για να πετυχει θελει παρα μα παρα (και αν δεν το καταλαβες ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ!!! :lol: ) ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ... :lol: Και δυστυχως ειναι και αυτη πολυ ευαισθητη...δεδομενου οτι το οργανο ειναι ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ οτι φινιρισμα και να του βαλεις δεν θα εχει καμμια διαφορα στον ηχο...οποτε βαλε το πολυεστερακι για να εισαι σιγουρος.. :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 παντως η γομαλακα ειναι η αγαπημενη μου εχω κανει τεσσερα οργανα με ασπρη κ μαυρη. θα ανεβασω φωτο απο το τελευταιο σκαφος www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreoulis Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Ωραίος ο exarhos (και υπομονετικός!) Αν μπορείς δώσε και καμία πηγή για καλή γομαλάκα (στην Αθήνα ξέρω μόνο ένα μαγαζί...) ...και φυσικά ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 δεν ειμαι Αθηνα.. οποτε. παλια επαιρνα απο μαγαζια με αγιογραφιες τονιζει απιστευτα τα΄νερα' :wink: www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 παντως η γομαλακα ειναι η αγαπημενη μου εχω κανει τεσσερα οργανα με ασπρη κ μαυρη.θα ανεβασω φωτο απο το τελευταιο σκαφος Εσύ δεν μετράς, καθώς τις βασανίζεις τις κιθάρες!!!! :P Ακούς εκεί.... relicing σου λέει ο άλλος :lol: :lol: :lol: :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 oxi ολες..' αμα σου πω οτι ολες αυτες που εχω τωρα ειναι τιγκα στη κυριλα? αυτη που εκανα ειναι natural. :wink: www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση