dimicupo Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2007 ...εγώ χιουμοριστική διάθεση το είδα,όχι κυνισμό,να γελάμε και λιγάκι.. 8) Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Fotis Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2007 Γιατί? Γνωρίζεις κάτι πιο εξελιγμένο από τον άθρωπο? όχι αλλά έτσι όπως έχει εξεληχθεί η ανθρωπότητα νομίζω πως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα ζώα ακόμη και από τα σκουλίκια... τώρα είναι ανάλογα τι σου έρχεται πρώτα εσένα, έμενα, του συντάκτη του τοπικ και όποιου άλλου όταν ακούμε/διαβάζουμε την λέξη εξέληξη σε ένα τέτοιο θέμα... ά! ναι γνωρίζω, εμένα :P Να μου δώσεις τη διεύθυνσή σου να περάσω να πάρω από το σπίτι σου ότι μου γυαλίσει. Δεν πιστέυω να θεωρείς ότι σου ανήκει έτσι? πίστευα πως δεν χρειαζόταν να διευκρινίσω/αναλύσω κάποια πράγματα! anyway, θα το κάνω πιο κάτω! Εγώ πάντως όταν έχτισα το σπίτι μου, τα σαλιγκάρια και τα χόρτα που ήταν μέσα στο οικόπεδο, ΔΕΝ τα ρώτησα. ούτε εγώ ρώτησα το μοσχάρι αν θέλει να το φάω αλλά δεν θα το σκότωνα χωρίς λόγο...κάποια πράγματα είναι μέσα στους κανόνες επιβίωσης! αυτό απαντάει και στην προηγούμενη ερώτησή σου... Έχεις να προτείνεις τίποτα καλύτερο? (Πέρασε και η επέτειος της 21ς Απριλίου) πάει αλλού εδώ... πολλές φορές την πλειοψηφία την χαρακτηρίζει η προκατάληψη...δεν θέλω να πάρω θέση, απλά ανέφερα κάτι! Πράγματι, ουδέποτε με έχει προσβάλλει κουνέλι. καθόλου αφύσικο! με bold άλλο ένα ανθρώπινο ελάττωμα ¶ντε και το αποφάσισα. Έχουμε πουθενά συγκέντρωση? :lol: δε νομίζεις πως αυτή η αντίληψη είναι η ρίζα της απραξίας και της ανικανότητάς μας σαν σύνολο να αλλάξουμε κάτι; από την άλλη δεν είναι ανάγκη να πράτουμε πάντα συνολικά αλλά και σαν μονάδες... για παραδειγμα μπορείς να αρχίσεις σταματόντας να σπαταλάς άσκοπα ηλεκτρική ενέργεια... :wink: φιλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση