NickNT Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Καλησπέρα προς όλους. μετά από το τυπικό ψάξιμο-ακούσματα' date=' κατέληξα σε Cort. Συγκεκριμένα το Αction V-A.http://www.cort.co.kr/english/products/common/view.asp?product_id=152 5-χορδο, active eualizer, 2 Jazz style μαγνήτες, maple μπράτσο, rosewood ταστιερα και σώμα agathis (ποτε δεν κατάλαβα τι πράμα ακριβώς είναι αυτό το agathis...) Αυτό που με εντυπωσίασε στο συγκεκριμένο όργανο ήταν το μπράτσο-ταστιέρα. Το πιο καλοφτιαγμένο σε αυτά τα χρήματα (μόνο το ibanez το κοντράρει) και πολύ βολικό στο (δικό μου) χέρι. Ηχητικά πολύ ωραίο και ευέλικτο λόγω active eq, με το Ibanez να υπερέχει ελαφρώς στα πολλά μπάσα, αλλά χωρίς σημαντική διαφορά. Με λίγη βοήθεια από το eq του ενισχυτή είναι απολύτως οκ. Το συνολικό κόστος με μια θηκη rockbag deluxe και μια ωραία ζωνούλα πήγε στα 400¤. Καθ'όλα ικανοποιημένος λοιπόν... :D :D :D :D :D :D Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν και είπαν τη γνώμη-συμβουλή τους. 8) 8) :wink:[/quote'] Να σου πω την αλήθεια, όταν έψαχνα μπάσσο για έναν φίλο μου σε αυτήν την κατηγορία τιμής (με όριο 300Ε μάλιστα), παικτικά το Cort μου φάνηκε πολύ ευκολόπαιχτο- ήταν όμως και το πιο καλά σεταρισμένο, άρα έπαιζε χωρίς ανταγωνισμό ενδεχομένως! Καλή κατασκευή, και δεν φάνηκε να υστερεί πουθενά- τουλάχιστον με μια πρώτη προσέγγιση και στο επίπεδο του εμφανούς. Μάλιστα, αναρωτήθηκα αν οι διαφορά στην τιμή αντικατοπτρίζει την διαφορά στο playbility, σε σχέση με μπάσσα 2Κ+ που πάμε και αγοράζουμε... Συμφωνώ με αυτό που ελέχθη πιο πάνω για την Β στα φτηνά 5χορδα, αλλά από την άλλη, δεν είναι και για χόρταση η χρήση της αν δεν έχεις αντίστοιχο ενισχυτή... Σχετικά με τον ήχο, είναι αξιοπρεπέστατος, απλά είναι λιγότερο bright από ότι προτιμώ! Σε κάποιους αρέσει αυτός ο πιο βαθύς και σκοτεινός ήχος βέβαια... Αν και το περί ήχου είναι πολύ σχετικό, γιατί οι εντυπώσεις κατά τη γνώμη μου είναι πάντα διαφορετικές σε εναλλασσόμενες συνθήκες (δοκιμής, πρόβας και συναυλίας). Με γεια, και καλή μελέτη! bass @ vertigo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hazobasix Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 :D :lol: Μεγειά σου!!!Καλόπαιχτο!!! My Low Frequency Greetings azobasix www.myspace.com/planitesenplo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassoter Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Καλόπαιχτο. Για τα λεφτά του φαίνεται πολύ καλό. άντε και το επόμενο stingray 5. THE WORLD IS A VAMPIRE.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hazobasix Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Θα έλεγα το επόμενο ODYSSEY!!!! :-) My Low Frequency Greetings azobasix www.myspace.com/planitesenplo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Και πάλι thanks. Το επόμενο όταν έρθει θα είναι μάλλον Warwick Corvette $$ Double Buck.. Διπλοί μαγνήτες, active eq, US swamp ash και τα μυαλά στους γύρω τοίχους.. κτηνωδία.. Το έπαιξα για λίγο σήμερα που πήρα το δικό μου και με έστειλε.. Τα λεμε men..8)8):D Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση