apost Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2007 εγω που ειμαι νραμμερ να υποθεσω οτι θα παω με τους μπασιστες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Ναι όλο το rythm section μαζί.....:wink: :D Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apost Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Ναι όλο το rythm section μαζί.....:wink: :D ε τοτε τους σκισαμε... :lol: :lol: :lol: ποιος θα κλεισει γηπεδακι και που τελικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Clouseau Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Αυτό το βρίσκουμε,τώρα μένει να δούμε αν μπορούν όλοι αυτή τη μέρα-ωρα-περιοχή.Για να μην κάνουμε 532 ποστς,αν θέλετε κάντε ενα edit το αρχικό ποστ σας με ένα οκ ή κάτι τέτοιο.Η να υποθέσουμε οτι εφόσον δεν έχει φέρει κανείς αντίρρηση,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα; Να είμαστε σίγουροι οτι μπορούμε και οι 9 πρίν κλείσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apost Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 ειχαμε καμια εξελιξη?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Clouseau Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Μας κάλυψε το τοπικ της μπυροποσίας!Εγω προσπαθώ να προωθήσω τη γυμναστική και οι άλλοι τις μπυροκοιλιές! :D :D Ψήνομαι και'γω για μπυρίτσα! Χθες περνούσα απο βοτσαλάκια (Καστέλα) και είδα το καλύτερο γηπεδάκι 5χ5 ever.Δίπλα στη θάλασσα με ωραία θέα!Ήταν βράδυ όμως και όταν προσπάθησα να μιλήσω σε έναν φύλακα που κοιμόταν βγήκαν 2 σκυλιά με όχι πολύ καλές διαθέσεις και έφυγα κάπως γρήγορα :D Πάντως δεν έχει επιβεβαιώσει κανείς απ'τους υπόλοιπους μέρα-ώρα-περιοχή.Στη τελική ας γίνει και με πμ και κλείνω εγω,κάπου θα βρούμε και το τηλέφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apost Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2007 ας αρχισουμε να επιβεβαιωνουμε να δουμε αν θα κλεισουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Clouseau Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2007 Τι πάθατε ρε,που πήγε η αρχική προθυμία; :D Κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexis72 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2007 εγώ μέσα αν δεν δουλεύω την μέρα/ώρα που θα κανονιστεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apost Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2007 Τι πάθατε ρε' date='που πήγε η αρχική προθυμία; :DΚανείς;[/quote'] μαλλον τους νικησαν οι μπυροκοιλιες.... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση