apost Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2007 αντε παιδια, μαζευομαστε βλεπω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2007 Ρε παιδια........τεννις κανενας?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Clouseau Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2007 Οοοο πιάσαμε τους 8! Αν δε βρεθούνε άλλοι μπορεί να έρθει και κάποιος εξω-νοιζιακος υποθέτω. Τι λέτε για το άλλο Σάββατο; Περιοχή τώρα δε ξέρω που μας βολεύει όλους,εγω Πειραιά μένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apost Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2007 εγω ειμαι μεσα για το αλλο σαββατο. απογευμα να υποθεσω?... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2007 Τέλεια!!!! Θα είμαι χουλιγκάνος κουκουλοφόρος με τα μολωτόφια μου και τα σχετικά!!!!! Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2007 Παιδιά με άμπαλους εγώ δεν παίζω... :lol: :lol: :lol: Δεν μπορώ να αρχίσω τις ντρίμπλες και τα κόλπα στους ανίδεους από μπάλα.... 8) 8) 8) Θα παίξω μόνο με σχετικούς με το άθλημα.... Γι 'αυτό οι άμπαλοι... τρώτε πόρτα!!! :D :D :D :D Ακούς εκεί ο άλλος, έχω 100 χρόνια να παίξω μπάλα...Και τότε πού πας ρε Καραμήτρο;;;; :D Τώρα αν θέλετε απλά να σας μάθω μπάλα θα έρθω όποιος και να είναι... 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apost Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2007 Δεν μπορώ να αρχίσω τις ντρίμπλες και τα κόλπα στους ανίδεους από μπάλα.... ...αν πας να κανεις ντριμπλα σε μενα, θα παρεις τα ποδια σου στο χερι... 8) 8) 8) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2007 Mε τις νέες ντρίμπλες που μου έμαθε ο ronhie θα σε έχω περάσει πριν αρχίσεις να κουνάς το πόδι....8) 8) 8) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Clouseau Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2007 εγω ειμαι μεσα για το αλλο σαββατο. απογευμα να υποθεσω?... Ναι κανένα πρόβλημα,όποιος έχει αντίρηση το λέει Ακούς εκεί ο άλλος, έχω 100 χρόνια να παίξω μπάλα...Και τότε πού πας ρε Καραμήτρο;;;; Και άλλα 100 εγώ,200...πολλά είναι; :lol: Πείτε και περιοχές ρε σεις,τα μόνα γηπεδάκια που ξέρω αν και δεν έχω πάει είναι Ρέντη και Φάληρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2007 Έτσι και το κάνατε στη Σπάρτη ερχόμουν με 1000000000000 Πάρτε ένα λεωφορειάκι βρε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση