Clouseau Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2007 Σκεφτόμουν να αφήσουμε για λίγο στην άκρη κιθάρες,μπακέτες pc και μικρόφωνα και να κάνουμε μια ποδοσφαιρική συνάντηση!Γιατι όπως είναι γνωστό όλοι οι μουσικοί είναι μεγααααλοι αθλητές... :lol: Για το επίπεδο μου στο ποδόσφαιρο ας μη το σχολιάσω,οπότε μη μασάτε αν έχετε τέτοια προβλήματα,just for fun θα είναι.Είναι καλή ευκαιρία να γνωριστούμε-γιατί αλλιώς γνωρίζεσαι με καφε και αλλιώς με τάκλιν- :D Ακούω συμμετοχές,μη στριμώχνεστε ένας ένας :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2007 Αν είσαι Αθηναίος μέσα είμαι. Αν και δεν το πολυκόβω να έχουμε συμμετοχές "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Clouseau Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2007 Ωραία!Αθήνα είμαι,ούτε εγω το βλέπω για συμμετοχές αλλα έτσι είπα να κάνω μια προσπάθεια:) ¶λλοι 8 λοιπόν,ή και παραπάνω φυσικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2007 Αν και δεν το πολυκόβω να έχουμε συμμετοχές Συνήθως μουσική και αθλητισμός δεν πολυ-συμβαδίζουν. Υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια: :lol: :lol: ΥΓ: και βεβαίως κι ο Τακης!!! ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apost Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2007 και εγω ειμαι μεσα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2007 εγώ έχω να παίξω 100 χρόνια αλλά όποιος πάει να περάσει το κέντρο θα τρώει κουτουλιά :lol: και εγώ μέσα ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2007 Κι εγώ, αλλά τέρμα μόνο :) Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
death Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2007 και εγώ το άλλο τέρμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2007 Μεσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexis72 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2007 Μέσα και εγώ. Μόνο να μην δουλεύω την μέρα που θα κανονίσουμε καθότι η δουλειά μου είναι με βάρδιες. Σαββάτο Κυριακή Δευτέρα είμαι σε ρεπό οπότε θα με βόλεβε άν κανονίζαμε τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση