dimicupo Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 Παρήγγειλα το παρακάτω squieraki.Σίγουρα δεν είναι fender,γιατί τότε θα το έλεγαν fender.Το θέμα με ένα καλό setup και ίσως αργότερα αλλαγή μαγνητών για υλοποίηση ιδεών μέσ'στο σπίτι θα "τρώγεται" ή έκανα παπαριά νομπελικού διαμετρήματος ? http://www.thomann.de/gr/fender_squier_bullet_strat_rw_pink.htm Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bakis Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 Ούτε 120 Ευρώ δεν κάνει!!!! Γι'αυτό που το θες μια χαρά! Στην τελική και τελείως χάλια να σου βγεί... κέρδισες ένα πανέμορφο κουπί για την καλοκαιρίνη σου βαρκούλα!! 8) :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 Οχι.....έχω άλλη ιδεα,αλλά θα την ανακοινώσω άν δεν μ'αρέσει το κουπάκι ....χεχεχε θα πέσει πολύ γέλιο.... :lol: :lol: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 Δημήτρη μεγειά!!!! Ωραίο χρώμα 8O Θα βάλεις κανονικές χορδές ή παρήγγειλες συρματόσχοινα? :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 Ευχαριστώ Χαρίλαε! Το χρώμα ήταν κριτήριο αγοράς :) Με το που θα έρθει θα φάει 12ρες στη μάπα.Λίμες,κατσαβίδια και τα σχετικά.... Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 πες μου οτι πηρες και τη ζωνη με την νεκροκεφαλι που δειχνει απο κατω! :lol: Θα εκανε τρελη αντιθεση! :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 πες μου οτι πηρες και τη ζωνη με την νεκροκεφαλι που δειχνει απο κατω! :lol: Θα εκανε τρελη αντιθεση! :lol: :lol: :lol: ...τα προτεινόμενα του Θωμά συχνά βγάζουν γέλιο....η αντίθεση θα είμαι εγώ :lol: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 Μάλλον σε αυτό το χρωματάκι δεν δίνουν πανάκι καθαρισμού αλλά ένα σιέλ γουνάκι. :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 ....τι έχετε πάθει με το ροζάκι ??? :lol: :lol: όταν τη γαργαλίσω θα είναι πολύ σατανικό μηχάνημα :lol: :lol: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 Ρε άστους να λένε. Το ροζ κυβερνά που λένε και τα αμερικανάκια.... :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση