elavd Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Πέτα τη την ψηφιακούρα την TONELAB ρεεεεεεεε!!!! :lol::lol::lol::lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 μπραβο ρε χαριλαε πολυ ωραιο παιξιμο!ο ηχος των emg για αλλη μια φορα δεν μου αρεσε στα καθαρα αλλα ..το χεις.. :wink: υ.γ.η ψηφιακουρα δεν θα ακουστει στα καθαρα..αυτο ισχυει και για το guitar rig κτλ...στην ηχογραφηση μπορει να μπερδευτεις στον καθαρο ηχο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Πέτα τη την ψηφιακούρα την TONELAB ρεεεεεεεε!!!! :lol::lol::lol::lol: Aς μην το κανουμε και σε αυτο το thread τα γνωστα αλλα....ομολογω πως με εχετε μπερδεψει λιγο........απο τη μια ο ωραιος αυτος ηχος ειναι προιον της εξαιρετης μη ψηφιακης tonelab (και εγω δεν εχω καμμια αντιρρηση ως προς αυτο) απο την αλλη θυμηθειτε οτι στο ιδιο κλιπ παιζουν οι απαισιοι, ψηφιακοι sterile, μη vintage, active emg......τους οποιους οι ιδιοι οι θιασωτες των tonelab εχουν ριξει στο πυρ το εξωτερο :? :? :? Οταν ο ηχος μας αρεσει φταιει η tonelab οταν δεν μας αρεσει, οι emg......Τα συμπερασματα ειναι προφανη....... Σταθειτε στο υψος σας......... :roll: :roll: :roll: :roll: 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Πάνω απ' όλα -εν προκειμένω- υπάρχει η μουσική ιδέα και το ύφος του gilmoura τα οποία προσπάθησα να ξεπατικώσω. Σε σχέση με τα της ψηφιακίλας: Από την κιθάρα μέχρι το .mp3 (όχι μόνο εδώ, γενικώς μιλάω) υπάρχουν δεκάδες κουμπάκια και διακοπτάκια κάθε λογής: αναλογικά- φηφιακά- virtual κλπ κλπ. Ακούμε και γυρίζουμε. Με απόλυτη ειλικρίνεια, ασχολήθηκα 5 λεπτά με τα κουμπάκια πάντα με monitoring από τα ακουστικά, και θεωρώ ότι υπάρχει πολύ μεγάλο περιθώριο βελτίωσης. (Ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα να βγάλω ήχο με τη συγκεκριμένη κιθάρα). Προσωπικά είμαι διατεθειμένος να υποστώ τα οποιαδήποτε μειονεκτήματα του ψηφιακού (που εν προκειμένω είναι πολύ περιορισμένα) για χάρη της ευκολίας - πρακτικότητας. Για παράδειγμα, μπορώ να γράφω την ώρα που κοιμούνται η γυναίκα μου και το μωρό. (Έτσι, για να μην ξεχνάμε ότι το perspective του καθενός για το gear μπορεί να απέχει πολύ από αυτό που έχουμε στο μυαλό μας...Τι να τον κάνω τον τέλειο ήχο αν μπορώ να παίξω μία φορά το μήνα?) Υ.Γ. ¶ντε...πάω να γράψω τα υπόλοιπα. :wink: :wink: :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Προσωπικά είμαι διατεθειμένος να υποστώ τα οποιαδήποτε μειονεκτήματα του ψηφιακού (που εν προκειμένω είναι πολύ περιορισμένα) για χάρη της ευκολίας - πρακτικότητας. Για παράδειγμα' date=' μπορώ να γράφω την ώρα που κοιμούνται η γυναίκα μου και το μωρό. (Έτσι, για να μην ξεχνάμε ότι το perspective του καθενός για το gear μπορεί να απέχει πολύ από αυτό που έχουμε στο μυαλό μας...Τι να τον κάνω τον τέλειο ήχο αν μπορώ να παίξω μία φορά το μήνα?) Υ.Γ. ¶ντε...πάω να γράψω τα υπόλοιπα. :wink: :wink: :wink:[/quote'] συμφωνουμε απολυτα!αντε περιμενουμε τα υπολοιπα! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Οταν ο ηχος μας αρεσει φταιει η tonelab οταν δεν μας αρεσει' date=' οι emg......Τα συμπερασματα ειναι προφανη....... Σταθειτε στο υψος σας......... :roll: :roll: :roll: :roll: βασικα δεν σε επιασα σε αυτο που ειπες και για τα συμπερασματα τα προφανη αλλα οκ... :lol: :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Πολύ όμορφα πράματα!!Μπράβο!! Δεν μου είπες όμως το ύψος των μαγνητών που το άφησες τελικά :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Λοιπόν, Από απόσταση μαγνητών (όταν πατάω στο 22ο (μπλιαξ! :lol: ) τάστο) είναι περίπου 5mm ο neck και περίπου 3 o bridge. Εκεί βγάζουν λίγο περισσότερο output από τους υπόλοιπους single coil που έχω. Για το εν λόγω demo έχουμε: EXG Η κιθάρα καφί στον VOX AC15CC. Volume 40%, master 40%. Παίζω με το neck το ίδιο ριφάκι συνέχεια με volume=10, SPC=0 και EXG= 0, 2.5, 5, 7.5, 10 μετά 0 και μετά πάλι 10. (Η διαφορά, που κάνει το EXG η οποία είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ φαίνεται μόνο στο τέλος που πάει από το 10 στο 0 και πάλι στο 10) (Aν θέλετε να δείτε το mix δείτε εδώ http://usera.imagecave.com/harilatron/makingofaredstrat/exg.jpeg ) Το clip είναι εδώ. Your browser does not support the HTML5 audio tag http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/harilatron/exg-demo.mp3 SPC Όπως πρίν όπου παρεμβάλλεται ένα ΜΙ-AUDIO tube zone με gain στο 45% περίπου. Εδώ τα πράγματα είναι πιο εύκολο να τα παρακολουθήσετε. Πάλι volume=10, EXG = 0 ενώ Παίζω ένα επαναλαμβανόμενο riff με SPC=0, 5, 10. (Η διαφορά εδώ γίνεται άμεσα αισθητή) Το cilp είναι εδώ. Your browser does not support the HTML5 audio tag http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/harilatron/spc-demo.mp3 EDIT:Όχι δεν έκανα μόνο αυτό τόσες ώρες.... :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 Κατ αρχην σε ευχαριστω πολυ........ Τα συγκεκριμενα κλιπακια (τα οποια ειναι αντιπροσωπευτικα του ηχου των emg......και μου αρεσουν :D :D :D ) λενε πολλα για το ποσο μεγαλη προσπαθεια εκαναν στη σελιδα της emg και ανεβασαν οσο χειροτερα clips γινονταν για τα προιοντα που θελουν να πουλησουν..... Ακουγοντας τα καταληγω οτι η συγκεκριμενη διαταξη ειναι το απολυτο οσον αφορα σε ευελιξια ενω το exg k to spc ειναι ιδανικα για να ξεφυγεις απο τον οντως καπως μονοτονο και "χειρουργικα ακριβη" ηχο των emg singles........με λιγα λογια.......ψηνομαι........... Tελος με μια δοση αυτοσαρκασμου και αφου εμπνευστηκα απο το προηγουμενο πολυ καλο κλιπακι του Harilatron του division bell ειπα να δοκιμασω κατι και εγω απο το ιδιο αλμπουμ.....ελειψει recording equipment, παμε σε καμερα............ Τελικα το slide ειναι πιο δυσκολο απ οσο φαινεται (εξου και οι τσουκες :lol: :lol: :lol: :lol: ) :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 ...Tελος με μια δοση αυτοσαρκασμου και αφου εμπνευστηκα απο το προηγουμενο πολυ καλο κλιπακι του Harilatron του division bell ειπα να δοκιμασω κατι και εγω απο το ιδιο αλμπουμ.....ελειψη recording equipment' date=' παμε σε καμερα............ Τελικα το slide ειναι πιο δυσκολο απ οσο φαινεται (εξου και οι τσουκες :lol: :lol: :lol: :lol: ) :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote'] Χε χε...fenderiarhs ίδιο το παίζεις!!! 8O :lol: :lol: :lol: Μπράβο! :wink: Με πόρωσες....περίμενε.. :wink: :wink: :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση