exarhos Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 Φιλε μου εξαιρετικη δουλεια και ακομη πιο εξαιρετικα χρησιμο ποστ.:wink: www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 'Αν πέσει κανένα άσπρο trem cover στα χέρια μου...το ξανασκέφτομαι. Αλλά δεν πρόκειται να βάλω παραγγελία μόνο γι' αυτό.' αν θες σου στελνω ενα δωρακι. :D www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 'Αν πέσει κανένα άσπρο trem cover στα χέρια μου...το ξανασκέφτομαι. Αλλά δεν πρόκειται να βάλω παραγγελία μόνο γι' αυτό.' αν θες σου στελνω ενα δωρακι. :D :lol: Ευχαριστώ για την προσφορά........ναι! ναι! Εσύ θα μου στείλεις το άσπρο κι εγώ θα σου στείλω το mint green. Θέλεις να το στείλω όπως είναι (με τη ζελατίνα του) ή να το βάλω να το πατήσω με το αυτοκίνητο, να το πυροβολήσω με το αεροβόλο και να το ρίξω 10 λεπτά στα κάρβουνα πρώτα? :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 Θέλεις να το στείλω όπως είναι (με τη ζελατίνα του) ή να το βάλω να το πατήσω με το αυτοκίνητο' date=' να το πυροβολήσω με το αεροβόλο και να το ρίξω 10 λεπτά στα κάρβουνα πρώτα? :lol: :lol: :lol:[/quote'] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Κώστα σε πήραν όλοι χαμπάρι!!!! :lol: :lol: Harilatron πολύ καλή δουλειά και φοβερό το CAR!!!! Μακάρι όπως είπες κι εσύ το μπράτσο να ήταν λιγότερο κίτρινο! Το σώμα τι finish έχει? Πόσο σου βγήκαν? http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 Το σώμα τι finish έχει? Πόσο σου βγήκαν? Το σώμα έχει συμβατικό finish πολυουρεθάνης (?) αλλά είναι σχετικά λεπτό από ότι διαπίστωσα τρυπώντας / ξύνοντας. Το μανίκι το πήρα περί τις 110 λίρες (Ebay) και το σώμα 120 (παραγγελία). Έχω παρατηρήσει ότι κάποιες από τις δημοπρασίες του κλείνουν 10-20 λίρες πιό κάτω (και κάποιες λίγο παραπάνω). :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 Μπράβο και από μένα harilatron. Εξαιρετική προσπάθεια και πολύ όμορφη κιθάρα. Μακάρι να παίξει και όπως φαίνεται! :wink: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 'Αν πέσει κανένα άσπρο trem cover στα χέρια μου...το ξανασκέφτομαι. Αλλά δεν πρόκειται να βάλω παραγγελία μόνο γι' αυτό.' αν θες σου στελνω ενα δωρακι. :D :lol: Ευχαριστώ για την προσφορά........ναι! ναι! Εσύ θα μου στείλεις το άσπρο κι εγώ θα σου στείλω το mint green. Θέλεις να το στείλω όπως είναι (με τη ζελατίνα του) ή να το βάλω να το πατήσω με το αυτοκίνητο' date=' να το πυροβολήσω με το αεροβόλο και να το ρίξω 10 λεπτά στα κάρβουνα πρώτα? :lol: :lol: :lol:[/quote'] κανονας No5 αρθρο 5434 'δεν πειραζουμε ποτε parts τα οποια βαφτιστηκαν παλαιωμενα'. 8) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 κανονας No5 αρθρο 5434 'δεν πειραζουμε ποτε parts τα οποια βαφτιστηκαν παλαιωμενα'. :lol: Συγνώμη...δεν το είχα υπόψη μου. :oops: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 .. Α ναι από το λινκ βγάλε το index που λέει και άστο έτσι http://www.kavanaghcustoms.co.uk/ Γιατί σε μένα δεν δούλεψε το λινκ Το έφτιαξα...ευχαριστώ για την υπόδειξη. Είχα βάλει μία τελεία αμέσως αφού έκανα paste το URL, και το λινκ "έδειχνε" στο ...../index.html. (που δεν υπάρχει :oops: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 κανονας No5 αρθρο 5434 'δεν πειραζουμε ποτε parts τα οποια βαφτιστηκαν παλαιωμενα'. :lol: Συγνώμη...δεν το είχα υπόψη μου. :oops: :lol: το plate θα στο δωσω ετσι ετσι κι αλλιως ποτε δεν εχω plate τις κιθαρες κανουν αντηχειο. :wink: www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση