Alexei Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 ΧΑΧΑ:lol: βαλε ρε συ ® να δούμε πως είναι...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Εlavd Βάλε και ®!!!!! Τα vintage decals δεν είχανε ® www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Αυτό είναι το αντίστοιχο logo της μετέπειτα (Βυζαντινής) εποχής' date=' κατ' αντιστοιχία με την CBS era...: [img']http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/elavd/strat_byzantine.jpg[/img] :lol::lol::lol::lol: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ ΘΕΟΣ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ο Χριστοδουλος με το εξαπτερυγο λειπει :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Φανταστείτε το γραμμένο σε τέτοιο στυλ: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Hλια εχει γραψει ιστορια φιλε !! απιστευτο! παντως το σημα της fεndεr τα 'ε' ειναι ετσι κι αλλιως ελληνικα.. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 XAXA πολύ καλό. Μήπως "ΣΤΡΑΤΟΚΑΣΤΩΡ"? Ηλία, δεν μπορώ να ανοίξω το αρχείο ..... έχω COREL 11 μήπως αυτό φταίει? Πάντως οι οδηγίες που μου είχες στείλει σχετίζονταν μόνο με το ίδιο το design και όχι με το πως βάφεται εκτυπώνεται κλπ.... Ναι....βυζαντινό....κόλασις :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 XAXA πολύ καλό. Μήπως "ΣΤΡΑΤΟΚΑΣΤΩΡ"? Ηλία' date=' δεν μπορώ να ανοίξω το αρχείο ..... έχω COREL 11 μήπως αυτό φταίει? Πάντως οι οδηγίες που μου είχες στείλει σχετίζονταν μόνο με το ίδιο το design και όχι με το πως βάφεται εκτυπώνεται κλπ.... Ναι....βυζαντινό....κόλασις :lol: :lol: :lol:[/quote'] Ναι το έφτιαξα σε COREL 12. Θα το μετατρέψω αργότερα (γιατί την πέφτω για ύπνο τώρα) και θα γράψω και οδηγίες για το decal, αν και μπορείς να δεις την τεχνική κι εδώ: http://www.projectguitar.com/tut/logo.htm www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 παιδια βγαλτε και logo albanez αντι του ibanez! www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DimitriosUK Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 παιδια βγαλτε και logo albanez αντι του ibanez! Και "Λασ-πωλ".... ...μηπως το "χοντρυνα"? :lol: http://www.myspace.com/jimmylahanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Φανταστείτε το γραμμένο σε τέτοιο στυλ: Σε τέτοιο στύλ με μεγάλο headstock και τη βυζαντινή γραμματοσειρά θα κάνουμε την δικιά μου! Οταν με το καλο... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση