Moderator harilatron Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Θέλω! :wink: :wink: :wink: (Σου έκλεψα και το link με τα smileys:lol: :lol: :lol:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Version 2: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Πλάκα πλάκα μηπως δέν παίρνει "ψιλή" το "έ"??? Ποιος είναι καλός στα φιλολογικά?? :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 εφ οσον διαλεξε το ελληνικο τουλαχιστον του "στρατοκαστερ" δωστου μια αρχαιοπρεπεια :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D με αρχαιοελληνικη γραμματοσειρα :lol: :lol: :lol: Χμμμμμ....Μετά: 1) τους schredder (δες πχ malmsteen) 2) τα ξύλα και τους κουρδισμένους-ακούρδιστους 3) takis vs superfumk Τώρα μας βρήκε και το tonelab vs not tonelab Τελικά όντως οι κιθαρίστες είναι πολύ μυστήρια όντα :lol: :lol: :lol: Και που εισαι ακομα............να δεις ποσα ακομα θεματα θα βρουμε για να γελασει ο καθε πικραμενος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ωχ ανακάλυψα ότι έκανα λάθος στον superfunk. Αλλά δεν το αλλάζω. Το αφήνω, οπότε πάμε: SUPERFUNK VS SUPERFUMK . ¶σχετο αλλά ρε παιδιά πως βάζετε επιπλέον smileys;;; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Όχι καλέ.....ττο πνεύμα μπαίνει μόνο όταν το φωνήεν είναι στην αρχή της λέξης ή αν είναι δίφθογγο οπότε μπαίνει στο δεύτερο μαζί με τον τόνο... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Παιδιά, σας έχω νέα. Τα πνεύματα έχουν καταργηθεί εδώ και εικοσιπέντε χρόνια... Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Λοιπόν Χαρίλαε το link για το αρχείο Corel που θες είναι αυτό: http://www.box.net/shared/6sltbqm3fx (χωρίς πνεύματα :lol:) Έχω κάνει και μια 2η version δίπλα, με πιο χοντρή γραμμή στα γράμματα, κάτι που θα σε βοηθήσει πολύ όταν θα προσπαθήσεις να τα βάψεις με το μαρκαδοράκι με την τεχνική που σου έχω πει ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Eτσι.. Με το τρέμουλο καλύτερα...Τέλειο χεχε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Ρε μήπως δεν ειναι Φέντερ και είναι Σκουάιερ..? Γιατί εγώ Σκουάιερ Mπαϊ Φέντερ Στρατοκάστερ έχω!... :lol: ΕDIT:Εlavd Βάλε και ®!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2007 Αυτό είναι το αντίστοιχο logo της μετέπειτα (Βυζαντινής) εποχής, κατ' αντιστοιχία με την CBS era...: :lol::lol::lol::lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση