Moderator harilatron Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2007 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2007 Σήμερα της έβαλα χορδές (10 - 46) και την έχω αφήσει να...... υποφέρει. Δεν χρειάζεται να τοποθετήσω αποστάτες (ξυλαράκια, πιστωτικές κάρτες κλπ) στο neck pocket. Το ύψος ρυθμίζεται επαρκώς με τις βίδες από στα βαγονάκια. (Συμπτωματικά, οι 3 από τις 6 χορδές ήταν και ιντοναρισμένες κατά τύχη 8O ) Αύριο βράδυ θα κόψω σωστά το κόκαλο (τώρα είναι απλά χαραγμένο) και θα τσεκάρω αν χρειάζεται ρύθμιση το trussrod. Ήρθε με λίγο σφιγμένο trussrod και ένα πολύ ελαφρό upbow οπότε μπορεί και μέχρι αύριο υπό την τάση των χορδών να έχει έρθει στα ίσια της. :wink: @ mixlad41 : Το λινκ για τη σελίδα του κατακευαστή είναι στο πρώτο post. Πάντως υπάρχουν πολλοί προμηθευτές. Οι περισσότεροι τα πουλάνε τρυπημένα. Υποθέτω ότι κι αυτός μπορεί να στο τρυπήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2007 Μπράβο σου και απο μένα.Πραγματικά χαρά στο κουράγιο και στο μεράκι σου!! :D Κορυφαίο χρώμα!!!Εύχομαι να ακουστεί όσο όμορφη φαίνεται!!! Απορία: Fenderiαρη τι ακριβώς άλλαξε στον ήχο των μαγνητών σου όταν τους έτρεξες σε 18V; Harilatron όταν φτάσεις να ρυθμίσεις το ύψος των μαγνητών ρίξε φωτοβολίδα να μου πεις που κατέληξες τελικά οκ; :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2007 Harilatre, πραγματικά το μεράκι που έχεις βάλει κάνει την κιθάρα σου ξεχωριστή! Instantly desirable! Μεγειές και καλόπαιχτη! Φοβερό χρώμα! Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2007 Απορία: Fenderiαρη τι ακριβώς άλλαξε στον ήχο των μαγνητών σου όταν τους έτρεξες σε 18V; Μη φανταστεις καποια τεραστια θεαματικη αλλαγη......πηγαινοντας σε 18V γινονται καπως πιο "καθαροι" με λιγοτερο compression (απο το οποιο οι emg εχουν αρκετο) και καπως πιο "ανοιχτοι" . Για να σου δωσω να καταλαβεις με λογια θα ελεγα οτι αν στη μια ακρη του ηχητικου φασματος ειναι οι active και στην αλλη οι passive βαζοντας τους στα 18V μετακινουνται ελαφρως προς την passive μερια......... Εγω αφου μου περασε η χαρα της αλλαγης μετα απο λιγο καιρο ξαναγυρισα στα 9V.....εξαλου μου αρεσουν ως εχουν οι emg.... 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2007 Απορία: Fenderiαρη τι ακριβώς άλλαξε στον ήχο των μαγνητών σου όταν τους έτρεξες σε 18V; Μη φανταστεις καποια τεραστια θεαματικη αλλαγη......πηγαινοντας σε 18V γινονται καπως πιο "καθαροι" με λιγοτερο compression (απο το οποιο οι emg εχουν αρκετο) και καπως πιο "ανοιχτοι" . Για να σου δωσω να καταλαβεις με λογια θα ελεγα οτι αν στη μια ακρη του ηχητικου φασματος ειναι οι active και στην αλλη οι passive βαζοντας τους στα 18V μετακινουνται ελαφρως προς την passive μερια......... Εγω αφου μου περασε η χαρα της αλλαγης μετα απο λιγο καιρο ξαναγυρισα στα 9V.....εξαλου μου αρεσουν ως εχουν οι emg.... H έξτρα συνδεσμολογία που χρειάζεται είναι δύσκολη;;; You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2007 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2007 H έξτρα συνδεσμολογία που χρειάζεται είναι δύσκολη;;; Είναι πανευκολότατη. :wink: Δύο μπαταρίες σε σειρά. Δηλαδή συνδέεις το (+) της μίας με το (-) της άλλης. Π.χ. κόβεις το καλώδιο (-) που πηγαίνει στο βύσμα και παρεμβάλλεις εκεί άλλη μία μπαταρία σε σειρά. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2007 Τελικά τι έγινε? Χορδές έβαλες? Clip πότε θα ακούσουμε?? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2007 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2007 Τελικά τι έγινε? Χορδές έβαλες?Clip πότε θα ακούσουμε?? Ναι..χορδές έβαλα χθές. Δεν έχω σετάρει ακόμα, γιατί σήμερα ήθρα αργά το βράδυ από το γραφείο και δεν ήθελα να κόψω το nut βιαστικά. Ξέσφιξα μόνο λίγο τό trussrod γιατί το upbow επέμενε. Αύριο. :wink: και clip καπάκι! :wink: Σκέφτηκα και τι θα σας παίξω. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2007 Σκέφτηκα και τι θα σας παίξω. :wink: TI ???? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2007 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2007 Σκέφτηκα και τι θα σας παίξω. :wink: TI ???? Κιθάρα θα παίξω καλέ.... 8) 8) Quiz: Είναι του gilmour' date=' από την εποχή που χρησιμοποιούσε τους EMG, έχει ένα καθαρό σόλο ανθρώπινης διάρκειας, στο οποίο χρησιμοποιείται και ο neck και o bridge και που το υπολοιπο track είναι ένα synth που το γράφεις σε 5 λεπτά. Elementary mr elavd, elementary.[/size'] :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση